Hallitus|Valmentajat

Topo toi pisteet kotiin Turusta

20.10.2012

Topon naisjoukkue lähti hervottomasti nauraen kokeilemaan turkulaisten pelitaitoja vain 7 pelaajan voimin. Rento bussifiilis lupasi lopputulokseksi hyvää. Ja näin tapahtuikin.

Ensimmäinen jakso aloitettin murskaavasti johtaen 2 minuutin jälkeen 1-6. Erä Topolle selkeästi 18-24, vaikka Turku saikin alkushokin jälkeen hieman pelistään kiinni. Toinen jakso oli lähes ensimmäisen toistoa ja puoliajalle lähdettiin 29-42.

Toinen puolikkaan alku lupasi hyvää, sillä peli oli koko ajan Topon hallinnassa. Erityisesti Topon puolustusmuuri oli vankka ja turkulaisten ainoa keino oli kaukoheitot. Viisi minuuttia ennen loppuvihellystä turkulaiset saivat kuin saivatkin lopulta juonesta kiinni, kun Topolle tuli ns. musta hetki. Kotijoukkue pelasi kuin hurmoksesa ja kaksi minuuttia ennen päätöstä TuRi pääsi jo viiden pisteen päähän. Vastustajan valmentajan hölmöily, turkulaisten kokemattomuus ja meidän rauhallisuus, varmisti, että toimme pisteet kotiin. Vilma The Tarkkakäsi Kesäsen viime minuutin vaparit varmistivat lopullisesti ottelun, joka päättyi 67-77.

 Ottelun parhaaksi valittiin odotetusti Niina Laaksonen (33/25), joka jaksoi uurastaa molemmissa päädyissä. Vilma Kesänen onnistui myös mainiosti ( 21/8). Nuori Jasmine Dolivo nakutti 5 pistettä ja pelasi erityisesti toisen jakson rohkeasti. 

Seuraavaksi naiset kohtaavat HoNsUn Kisahallissa ensi lauantaina 27.10 klo 16.