Hallitus|Valmentajat

A-tyttöjen kesäharjoittelu täydessä vauhdissa

3.6.2012

ToPon A-tytöt ovat aloittaneet kesäharjoittelun tähtäimessään kaksi valtakunnallista sarjapaikkaa tulevan syksyn SM-karsinnoista. "Nyt treenataan jo kolmatta viikkoa ja harjoituksissa alkaa olla tempo ja tekemisen meininki kohdallaan", kommentoi A-tyttöjen sekä naisten 1.divisioona joukkueen päävalmentaja Santtu Koskinen.

Viime viikonloppuna ehdittiin jo järjestää kesän ensimmäinen leiri, kun pelaajat pääsivät tutustumaan Forssan upeaan Feeniks-halliin. ”Leiristä saatiin paljon lisää vauhtia ja suoritusvarmuutta kuluneen viikon harjoituksiin”, kertoo Koskinen.

Kesän aikana harjoitellaan pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa salissa ja kerran urheilukentällä. Lajitreenin yhteydessä on normaalisti myös fysiikkaharjoitus. Harjoittelu toteutetaan yhdessä naisten 1.divisioona joukkueen kanssa. Samalla tavalla jatketaan myös syksyllä, kun kausi pyörähtää käyntiin. Tulevalla kaudella 2012–13 A-tyttöjä tullaan ajamaan sisään naisten 1.divisioonaan mahdollisimman monen pelaajan osalta.

Harjoitusringissä on tällä hetkellä 19 A-tyttöä, joten mukaan mahtuu vielä uusiakin motivoituneita pelaajia. Kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä päävalmentaja Santtu Koskiseen puhelimitse (0451119454) tai sähköpostilla (santtukoskinen@hotmail.com).