Hallitus|Valmentajat

Apso Turuselle Koripalloliiton korkein tunnustus

24.5.2012

Apso Turunen Koripalloliiton palkitsemistilaisuudessa Kuvaaja: Matti Koskinen

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt Heikki Tuomala –palkinnon pitkänlinjan ToPo-aktiiville - Apso Turuselle. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.

Apso Turunen on ollut vuosien ajan yksi keskeisimmistä ToPon koripalloilun taustavaikuttajista. Kun ToPolla on ollut tilaisuuksia, niin Apso on uutterasti häärinyt taustalla luoden puitteet onnnistuneille tapahtumille. Hänen pyyteetöntä ja kannustavaa tukea ja apua ovat niin juniorit kuin miesten ja naisten edustusjoukkeet päässeet nauttimaan.

Viimeisen kahden vuoden aikana  Apso on erityisesti auttanut naisten edustusjoukkuetta. Hän on tuonut laajan yhteistyökumppaniverkostonsa kautta joukkueelle mm. taloudellista tukea ja auttanut keskeisesti joukkueen taustatoiminnoissa.

Koko naisjoukkue on ylpeä " The Godfatherille" myönnetystä tunnustuksesta ja kiittää Apsoa erittäin lämpimästi hänen arvokkaasta työstä.