Hallitus|Valmentajat

B-poikien SM-finaali sunnuntaina 22.4. klo 15:00 MYK

19.4.2012

B-poikien SM-finaaleissa kohtaavat kaudella 2011-2012 Torpan Pojat ja Namika Lahti. Runkosarjan tasapisteissä kärkisijalle päätyneet joukkueet voittivat toisensa kotiottelussaan. Lahden pistemarginaali oli parempi ja se aloittaa finaalit paljon nähneessä kotiluolassaan Lahden urheilutalossa lauantaina 21.4. Pallo pistetään peliin klo 15.00. Toinen SM-finaali, jossa mestaruus on jo toiselle joukkueista katkolla, pelataan ToPo-pyhätössä Munkkiniemen yhteiskoululla sunnuntaina 22.4. klo 15.00. Mikäli voitot ovat kahden taiston jälkeen tasan, käydään sarjan päätösepisodi keskiviikkona 25.4. Lahdessa.

Ennakkosuosikkina finaalisarjaan lähtee suvereenejä esityksiä niin SM-sarjassa, kuin EYBL-liigassakin esittänyt Namika Lahti. Joukkueesta maajoukkuevahvuuteen on kelpuutettu peräti kuusi pelimiestä. Joukkueen liiderinä toimii tulevaisuuden tähtipelaaja 197-senttinen Aapeli Alanen (14,8 ppg), joka lähes kaksimetrisestä varrestaan huolimatta pelaa sujuvasti myös takamiehen paikalla.

Taidollisesti sarjan kärkiporukoihin kuuluva Namika Lahti on lisäksi myös suurikokoinen. Maajoukkueen vakiokasvot 196-senttinen Juho-Matti Henttonen (18,9 ppg 9,5rpg), 193-senttinen Akseli Hartikainen (12,1 ppg 9.0rpg) ja 191-senttiä pitkä Ville Karvonen (9,9ppg 5,5rpg) pelaavat kovaa ja osaavat myös korinteon taidon. Maajoukkue kuusikon täydentää takamiehet Esko Salonen (6,5 ppg) ja Arttu Saarijärvi (4,8ppg)

Lisäksi valmentaja Arttu Mannelinille positiivisen ongelman aiheuttaa toiset puolitusinaa lahjakasta pelaajaa.

ToPo lähtee finaalisarjaan kiusaamaan isompaansa. Koriksessakin pallo on pyöreä ja joukkue pääsee viimein lähes terveenä ja ehjänä tulevaan sarjaan.

Tulossa on erittäin mielenkiintoiset finaalipelit. Kaikki kykenevät viimeistään sunnuntaina Munkkiniemen yhteiskoululle. Torvet ja rummut matkaan, tunnelma kattoon ja kannustamaan ToPon B-pojat parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

VAMOS TORPPA !

 

VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA !