Hallitus|Valmentajat

Joel Heinikoski siirtyy Forssan Koripoikiin

5.1.2012

Joel Heinikoski marraskuun miesten I divisioonan vierasottelussa Forssan Koripoikia vastaan.

Tähänastisen pelaajauransa Torpan Poikia edustanut takamies Joel Heinikoski siirtyy pelaamaan Forssan Koripoikiin. 19-vuotias Heinikoski on tällä kaudella pelannut ToPo Akatemiassa 11 ottelua miesten I divisioonassa. Miesten liigassa Heinikoski pelasi pari peliä.

Miesten divarissa Heinikoski on kuluvalla kaudella pussittanut 8,9 pisteen keskiarvolla.

Siirron avulla Heinikoski pääsee mukaan joukkueeseen, joka taistelee tosissaan noususta ensi vuoden Korisliigaan. FoKoPo johtaa tällä hetkellä miesten I divisioonaa voittosuhteella 11/2.
 
 
 
 
 
- Joelin siirto Forssaan toteuttaa ToPo Akatemian tämän hetken ajatusta täydellisesti. Tavoitteenamme on kasvattaa pelaajia eteenpäin. Nyt Joel pääsee kokeilemaan siipiään miesten I divisioonan huippujoukkueessa, sanoo ToPo Akatemian valmentaja Eero Nikkarinen.
 
Heinikoski on edustanut koko ikänsä Torpan Poikia aivan 7-vuotiaasta mikropojasta saakka. Niinpä siirto ei ole helppo asia vaikkakin se vie uraa eteenpäin.
 
-  Uralla on jossain vaiheessa otettava askeleita eteenpäin vaikka se tarkoittaisikin sitä, että vanha, tuttu ja turvallinen muuttuu uuteen ja erilaiseen, sanoo Heinikoski
 
- ToPo on kaikin puolin loistava koripalloseura ja se on antanut minulle hienoja kokemuksia niin SM-finaaleista kuin nuorten Euroliigastakin. On kuitenkin selvää, että ToPon kaltaisessa huippuseurassa on vaikea nousta junnuista korkeimmalle sarjatasolle asti ja tehdä siellä läpimurtoa, hän jatkaa.
 
Lopuksi Joel haluaa kiittää vuosien varrella saamastaan tuesta:
 

- Suuri kiitos kaikille ToPon pelaajille, valmentajille ja vanhemmille, jotka ovat mukanani kulkeneet. ToPo on ollut minulle todellinen kasvattajaseura. Haikein mielin lähden, mutta innolla kohti uusia koettelemuksia. Haaveenani on, että joskus tulevaisuudessa vielä ToPon pelipaidan pääsen ylleni pukemaan.