Kauden 2019-2020 palkitut!

18.8.2020

Perinteiset ToPo Päivät jäivät keväällä koronan takia pitämättä, mutta edelliskauden ansioituneimmat pelaajat, valmentajat ja seura-aktiivit palkittiin Season Start Campilla, Kisakalliossa.

 

JUNIORIJOUKKUEET

 

 

 

 

Torpan Poikaset

Pallotaituri

Mai Kantero

Pallo tottelee tämän neidin käskyjä. Nuoresta iästä huolimatta kokemusta löytyy, sillä korisuraa on jo takana yhtä monta kuin ikävuosiakin.

 

Ahkerin harjoittelija

Sisu Heikkilä

Tunnollinen harjoittelija. Löytää hallilta aina 15 minuuttia ennen treenejä hiomassa heittoaan.

 

Tsemppari

Lauri Tauriainen

Tsemppaa ja taistelee pallosta viimeiseen asti. Joukkueen Rodman.

Supermikrotytöt 12-13

Joukkueen pistenikkari

Sofie Pitkänen

Sofie on pelaaja, joka haluaa tehdä koreja ja joka on siten hieno esimerkki muille joukkuekavereille koripallossa tarvittavasta rohkeudesta. Sofien kehitys edellisestä kaudesta tähän kauteen on ollut hienoa katsottavaa.

 

Tsemppari

Martta Salo

Kova tsemppari, joka kauden peleissä osoittautui melkoiseksi taistelijaksi. Martta ei jättänyt vastustajaa peleissä rauhaan vaan hymyillen taisteli pallosta viimeiseen saakka.

 

Kiva ja iloinen joukkuekaveri

Sienna Pollarikoski

Siennan kehitystä ja joukkueessa toimimista oli ilo seurata koko kauden ajan. Siennalla on aina hymy huulilla ja hän on kiva ja reilu joukkuekaveri.

Supermikropojat 12-13

Joukkueen MVP

Jooa Ojala

Joukkueen tehokkain pelaaja ja tunnollisimpia treenaajia

 

Tsemppari

Elmo Huitti

Tsemppaa erinomaisesti varsinkin peleissä ja hänellä on melkein aina hymy naamalla :)

 

Joukkueen kehittynein

Jesse Pietikäinen

Haluaa oppia ja ikäisekseen keskittyy todella hyvin treeneissä oppimaan uusia asioita. Kehittyy siksi isoin harppauksin.

Mikrotytöt 11

Tunnollisin

Lempi Pokkinen

Ahkera harjoittelija, joka ottaa muut huomioon. Kehittyin kauden aikana hurjasti!

 

Kehittynein

Kaisa Maunula

Tällä tytöllä on halu oppia uusia asioita. Kaikkien kaveri ja hymy aina huulilla. Teki peleissä huikeaa duunia molemmissa päissä kenttää!

Mikropojat 11

MVP - paras pelaaja

Oskar Triantafillos

Viime kauden paras ja tasaisin pelaaja kentän molemmissa päissä: monipuolinen korintekijä ja pakkipään pysäyttäjä.

 

MIP - kehittynein pelaaja

Veeti Kannisto

Huima kehitysloikka kauden aikana: harjoittelu omalla ajalla näkyi sekä harjoituksissa että peleissä.

Mikrotytöt 10

Splash Sister

Kerttu Laanti

Nämä kaksostytöt ”Splash Sisters” tekevät aina kaiken täysiä, eivätkä ikinä luovuta. Heittää, puolustaa, taistelee...

 

Splash Sister

Iida Laanti

Nämä kaksostytöt ”Splash Sisters” tekevät aina kaiken täysiä, eivätkä ikinä luovuta. Heittää, puolustaa, taistelee...

Mikropojat 10

Kehittynein

Aron Huldén

Mies jonka sydän on koripallon muotoinen. Kuuntelee tarkasti ohjeet ja pyrkii olemaan aina paras itsensä tai jopa parempi. Intohimo harjoitteluun ja lajiin voi viedä vaikka minne. Kom igen!!

 

Joukkuepelaaja

Noah Tynkkynen

Ystävällinen, älykäs, ahkera, kiltti, kaikkien kaveri ja erinomainen miehenalku. Koripallossa tällaista pelaajaa kutsutaan lyhyemmin sanalla KAPTEENI.

 

KIERTOPALKINTO MIKROPOJAT

Andreas Ahola

Henkisesti ja fyysisestikin äärettömän kova pelaaja. Ei luovuta koskaan ja tarvittaessa haluaa voittaa ottelun vaikka yksinään. Kuhmut ja mustat silmät eivät tunnu missään. Kymppipoikien Rocky Balboa.

 

KIERTOPALKINTO MIKROTYTÖT

Ilona Harma

Tämä tyttö kehittyi kauden aikana hurjasti ja taisteli niin treeneissä kuin peleissäkin. Huikea joukkuepelaaja!

Minitytöt 09

Zemppari

Nora Nordberg

Puolustuksessa tiikerinlailla syöksyy irtopalloihin ja tekee pallollisen vastustajan elämän vaikeaksi.

 

Tuulen nopea

Lilli Sahakyan

Pelaaja, joka yllättää vastustajat nopeudellaan ja pääsee uskomattomiin ajoihin.

Minipojat 09

Vuoden kehittynein

Julius Kettunen

Tässä on hieno esimerkki siitä, että vaikka korista olisi harrastettu vähemmän muihin verrattuna, ei se tarkoita etteikö kovan työskentelyn avulla voisi päästä lyhyessä ajassa samalle tasolle kuin muut.

 

tsemppari ja ahkerin harjoittelija

Alvar Määttä

Jokaisissa treeneissä pilke silmäkulmassa ja aina sitoutunut tekemään parhaansa oppiakseen vaikeimmatkin uudet asiat. Esimerkillinen harjoittelija.

Minitytöt 08

"Johtaja"

Elli Parviainen

Joukkueen henkinen johtaja, joka kantaa vastuuta jengistä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toimii usein joukkueen äänitorvena valmentajien suuntaan ja kommunikaatio pelaa myös otteluissa. Hän on kehittynyt kauden aikana kovasti ja osaa lukea peliä. Upea heitto!

 

Kehittynein

Iina Lilius

Tämä pelaaja otti isoja harppauksia ja erityisesti kevätkaudella alkoi esittää "isojen tyttöjen" elkeitä. Ranne kävi korin alla kuumana ja aikalisällä kuunteli tarkasti ohjeita, joita meni seuraavaksi kentälle toteuttamaan. Ahkera treenaaja vuosikausien ajan.

Minipojat 08

08 white kehittynein/tsemppari

Aleksi Laune

Joukkueen innokkain harjoittelija. Poissaoloja treeneistä ei koskaan ole ja se alkaa näkyä peliotteissa kentällä. Kuluneen kauden aikana valtava määrä rohkeutta ja vauhtia lisää pelaamisen saanut tarkkakätinen kaukoheittäjä.

 

08 blue kehittynein/tsemppari

Edvin Uuttu

Vasta muutaman vuoden korista pelannut ahkera harjoittelija. Halu kehittyä on kova ja tällä kaudella kaveri onkon noussut 2div pelien johtajaksi. Sama meininki kun jatkuu, niin ensi kaudella otetaan seuraava askel ylöspäin.

"Taistelijan pallo" Lahj. Jorma Pilkevaara

KIERTOPALKINTO MINIPOJAT

Tuomo Urpola

Nopeus, viimeistelyt, heittotaito! Kun tällä kaverilla on pelipäivä, ToPo voittaa. Ikäluokan kovimpia korintekijöitä jolle ei pysäyttäjää ole löytynyt. Vain taivas rajana!

 

KIERTOPALKINTO MINITYTÖT

Lumi Ahlava

Joukkueen periksiantamaton tukipilari niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Taistelee joka tilanteen loppuun asti.

Tytöt 07

Motivated In Practice

Anna Gardziella

Perfect player to coach. Always wanting to learn and able to execute precisely what coach's demands. Super talented. She has easily most promising future in the whole club. If she keeps engaged to improve like this season, sky is the limit

 

Rookie Of The Year

Chanella Peter

She has gone a long way this season becoming one great basketball prospect. She's naturally talented and puts a lot of passion in the practices and learns really quick.

Pojat 07

Tsemppari

Niilo Kymäläinen

On tunnollinen ja hyvä harjoittelija. Aina paikalla ja valmiina tsemppaamaan loppuun asti.

 

Joukkueen kehittynein

Isak Hulden

Kehittyi kauden aikana huimasti ja harjoitteli hyvin. Heittokäsi kävi peleissä kuumana ja pallo pysyy hallinnassa vaikeissakin tilanteissa.

Tytöt 06

Tsemppari

Lotta Hemming

The heart of the team. There's no easy games or easy practices for her, always wants to win and play aggressive no matter what. If she's in the game our chances of winning improve drastically.

 

Most Improved Player

Liina Mensonen

She started the season as one of our best players already, but the jump she had after Christmas was amazing. She improved her skills and her mindset so much this season.

Pojat 06

Tsemppari

Mitja Vertio

The key guy who pushes the team to win. He embraced the way we practice and play since day one and that has been a great push to the team. This player has no fear and that translates to everyone else. He is our captain.

 

Most Improved Player

Theo Höglund

Coach's biggest headache during the season by far, but at same time the way he improved through the season was outstanding. Is remarkable the motivation and commitment that he puts in every day for our team.

 

KIERTOPALKINTO TYTÖT U14

Gladys Kisembo

She has been our best and most important player during the season, period. Her performance against Pantterit with the season on the line made me realize how special she already is.

 

KIERTOPALKINTO POJAT U14

Matias Kouvalainen

Without a doubt, the player that fuels our team. He’s everywhere and doing everything, rebounds, fast-breaks, layups, long shots… He really excelled all expectations and I’m expecting him to keep getting better.

Tytöt U16

#rapsakka

Lei Savikko

Tämä palkinto kuuluu tytölle, joka antaa kaikkensa kentällä siihen asti, että olo on palkinnon nimen mukaisesti rapsakka. Tämä todistettiin mm Ricoh turnauksessa, jossa Lein tsemppi johti tytöt final fouriin.

 

#buffis

Ines Boutou

Tämä palkinto menee pelaajalle, joka ansaitsee buffasta aina mokkapalan pelin jälkeen. Ineksen pelisilmä ja tahdonvoima näkyy erityisesti joukkueen riistotilastoissa ja hän on aina valmis paahtamaan täysillä ja voittamaan pallon joukkueelle.

 

KIERTOPALKINTO TYTÖT U16

Noona Erke

Monipuolinen taituri joka on aina valmiina kantamaan joukkuetta reppuselässään kentän molemmissa päissä. Rapsakka buffis!

 

   

Tytöt U17

Team Player of the Year

Hanna Myllyneva

Tunnollinen harjoittelija ja joukkueen kehittynein tiimipelaaja. Syötöt napsahtelivat pelikavereille useimmiten. Taistelija, joka pienestä koostaan huolimatta haki 6,5 levypalloa per ottelu.

 

Vuoden tulokas

Sanni Tikkanen

Vauhdikas pelaaja, joka kehittyi uudella pelipaikallaan hurjasti. Aina valmis kentälle hymyssä suin.

Tytöt U19

MVP

Mirva Karvinen

Tunnollinen harjoittelija ja arvokkain pelaaja. Skoraaja, Taistelija ja Joukkuepelaaja sekä pelissä että kentän ulkopuolella.

 

Joukkueen Tukipilari

Emilia Hulst

Tunnollinen harjoittelija ja Peluri, jolla aina 'sata lasissa' kentän molemmissa päissä. Tärkeä pelaaja joukkueelle, etenkin pelien ratkaisuhetkillä.

 

 

AIKUISJOUKKUEET

 

 

 

 

Kartanon Herrat (KaHe)

MVP

Anssi Laiho

 

Torpan Pimut (ToPi)

 

Pinja Greijus

Pimujen ylivoimainen levypallokuningatar, jonka pelisilmä ja periksiannattomuus kantaa väsyneemmänkin pimun kohti vikaa erää ja jälkipelejä.

Tosi Miesten Pojat (ToMPo)

Jesse Suhonen palkinto

Siim Rosenthal

Palkinto menee vuosittain pelaajalle joka heittää enemmän kuin syöttää.

Mökin Äijät (MökÄ)

 

Jerkko Eskelinen

 

Torppa

Paras (edelleen)

Sakari Lukinmaa

Piti vastustajia pilkkanaan arvostetun viileästi

ToPo Varsity

 

Lauri Hemmilä

Koko joukkueen eteen aina töitä tekevä epäitsekäs ja älykäs pelaaja, jolla on firman komeimmat viikset.

ToPo Rookies

 

Sofia Visuri

 

ToPo Sophomores

 

Julian Wehnert

 

ToPo M55

 

Timo Hytinantti

 

ToPo M60

 

Antti Kaihovaara

 

ToPo M65

 

Jussi Järvi

 

ToPo M70

 

Risto Paaermaa

 

ToPo M75

 

Pekka Salmi

 

 

 

 

 

SEURAPALKITUT

 

 

 

 

Vuoden Kannattaja

Jusa Hämäläinen

 

 

Vuoden Joukkueenjohtaja

Tuulia Kokko

 

 

Vuoden Rahastonhoitaja

Topi Kokko

 

 

Vuoden ToPolainen

Angelika Kolberg

 

 

Koko seuran kultainen apuri

Raija Pulliainen

Valtava kiitos yhteisistä vuosista ja suuret onnittelut eläkkeelle siirtymisestä.

 

Vuoden Valmentaja -kiertopalkinto

Juuso Kauppinen

 

 

Mikko Pehkonen trophy

Mikko Pehkonen

 

MökÄn palkinto

Stipendi

Mitja Vertio

MökÄ on ToPo ja ToPo on MökÄ. MökÄn stipendi jaetaan vuosittain juniorille, jolta löytyy taistelijan sydän, joukkuehenkeä ja esimerkillisyyttä sekä osallistumista seuran toimintaan. Siis kaikkea sitä mitä ToPolainen edustaa.

MökÄn palkinto

Stipendi

Shanina Korkiakoski

MökÄ on ToPo ja ToPo on MökÄ. MökÄn stipendi jaetaan vuosittain juniorille, jolta löytyy taistelijan sydän, joukkuehenkeä ja esimerkillisyyttä sekä osallistumista seuran toimintaan. Siis kaikkea sitä mitä ToPolainen edustaa.

 

Pronssinen ansiomerkki

Kaisa Mensonen

Vuosien panostus seuralle

 

Pronssinen ansiomerkki

Nora Matinen

Vuosien panostus seuralle

 

 

 

 

 

ISOT KIERTOPALKINNOT

 

 

 

 

Tytöt Kiertopalkinto

LUPAAVIN TYTTÖJUNIORI

Meri Kanerva

 

Pojat Kiertopalkinto

HORTATOR

Santeri Makkonen

 

Edustusjoukkue Naiset

Mallen Malja

Ida Myllyoja

 

Edustusjoukkue Miehet

Siltavahdin Pokaali

Juuso Kauppinen