Jussi Syrjänen jatkaa Torpan Pojissa kaksivuotisella sopimuksella

19.5.2020

Jussi Syrjänen teki kuluneella kaudella paluun ToPoon, jossa hän aloitti oman koripallouransa.

Uuden sopimuksen myötä Syrjänen jatkaa edustusjoukkueiden peräsimessä valmentajan ja General Managerin roolissa.Tulevalla kaudella hän toimii lisäksi seuran junioritoiminnan valmennuksen johtajana, jossa yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on kehittää yhteistyötä juniori- ja edustusjoukkueiden välille.

 

“Ensimmäinen kauteni ToPossa valmentajana ja taustoilla oli onnistunut. Keskittyminen oli paljon edustusjoukkueissa ja toimiminen edustusjoukkueiden pelaajien ja staffien kanssa oli hyvin antoisaa. Valitettavasti Eero Nikkarinen ei jatka ToPon miehissä ja tässä vaiheessa kiitos Eerolle toimivasta yhteistyöstä viime kauden osalta”, Jussi kommentoi ensimmäistä kauttaan ToPon valmentajana.

 

“Tulevalla kaudella on tarkoitus keskittyä edustusjoukkueiden lisäksi rakentamaan vielä vahvemmin ToPon juniorijoukkueiden toimintaa, missä on paljon potentiaalia. Olen ollut aiemmin hyvien ihmisten ympäröimänä, niin Hongassa kuin LePyssä. Nyt saan jatkaa ToPossa hyvässä työympäristössä, missä on paljon hyviä ihmisiä seuran sisällä.” -Syrjänen jatkaa.

 

Toiminnanjohtaja Jomi Suhonen on tyytyväinen Jussin jatkosopimukseen. “Jussin mukaantulo on ollut seuralle ja toiminnallemme erittäin iso boosti, ja innolla odotan Jussin kädenjäljen näkymistä tulevalla kaudella myös junioripuolella.”

 

Tulevan kauden suunnittelu on jo pitkällä sekä edustus- että juniorijoukkueissa. Tulemme julkaisemaan pian uutisia liittyen edustusjoukkueiden kokoonpanoihin sekä juniorijoukkueiden valmennustiimeihin.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

 

Jomi Suhonen

jomi.suhonen@topo.fi

050-3544848

 

Jussi Syrjänen

jussi.syrjanen@topo.fi

050-5442098