Hallitus|Valmentajat

Puheenjohtajan viesti ToPolaisille

24.3.2020

Torpan Poikien joukkueharjoittelu sekä sarjatoiminta on keskeytetty vähintään 30.4.2020 asti. Hallitus seuraa tilannetta ja tiedottaa joukkueita mahdollisista muutoksista harjoitustoimintaan.

Hyvä Topolainen!

Elämämme mullistui muutama viikko sitten, kun koronaviruksen vaikutukset ylettyivät myös Suomeen. Perheiden arkirutiinit menivät uusiksi, kun valtioneuvoston toimesta kokoontumiset kiellettiin. Sen seurauksena koulut, päiväkodit ja harrastustoiminta on joko kielletty tai sitä ei suositella. Koripalloliitto keskeytti kaiken kilpailutoiminnan ja lopetti kauden 2019-2020 kesken tuloksettomana. 

Koska meille Torpan Pojissa on ensisijaisen tärkeää jäsenistömme terveys ja hyvinvointi, olemme noudattaneet Koripalloliiton sekä valtioneuvoston ohjeita päättää myös kaikki valmennus- ja kilpailutoiminta torstaista 12.3. alkaen.  

Luonnollisesti kauden päättäminen on suuri pettymys kaikille meille, jotka olemme tehneet edellisestä kaudesta keskeytyksettömästi töitä tämän kauden eteen. Kausi oli ehtinyt niin pitkälle, että tärkeimmät pelit olivat vielä edessä. Tässäkin tilanteessa koimme, että meillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin toimia jäsenistömme terveys edellä ja suunnata katseet tulevaan kauteen. 

ToPo Juniorit ry on voittoa tavoittelematon, rekisteröity yhdistys, jonka suurin yksittäinen tulonlähde on seuran kausi- ja jäsenmaksut. Kehitämme toimintaamme vuosittain tehtävillä investoinneilla, jotka rahoitetaan edellä mainituilla tuloerillä. Olemme vuosi vuodelta pyrkineet takaamaan laadukkaampaa valmennusta ja parempia puitteita valmennukselle. Tulokset ovatkin olleet erinomaisia – kiitos teille kaikille, jotka uurastatte päivästä toiseen seuran eteen. 

Haluamme pitää huolen, että ensi kausi on laadullisesti parempi kuin tämä kausi ja että jokainen topolainen saa valmennusta, mikä mahdollistaa oppimisen ja innostuksen kaikissa harjoituksissa ja pelitapahtumissa. Onneksi saimme käydä kuluvaa kautta lähes kahdeksan kuukautta. Vaikka monelta jäi kokematta kauden tärkeimmät pelit, harjoitteluaikaa menetettiin onneksi vain puolitoista kuukautta.

Tasapuolisuuden ja edellä mainittujen syiden takia, erityisesti seuran toiminnan ja kehityksen varmistaaksemme, olemme päättäneet pitää seuran kausimaksut sellaisina kuin ne alun perin oli suunniteltu ja laskutettu jäseniltä. Olemme tuottaneet laadukasta valmennusta ja seuratoimintaa viime kaudesta lähtien lähes tauotta, ja toivomme että tässä tiukassa tilanteessa käännetään katse tulevaisuuteen ja parempaan kauteen 2020-2021. 

Poikkeustilan aikana pyydämme kaikkia noudattamaan valtiojohdon ohjeita. Kannustamme harjoittelemaan ja liikkumaan ahkerasti mutta turvallisesti. Tällaiset hetket elämässä mahdollistavat uuden oppimisen. Nyt kun kausi on päättynyt ja kevät tekee tuloaan, on oivallinen hetki harjoitella itsenäisesti. Kovalla työllä ja intohimoisella harjoittelulla olemme entistä valmiimpia uutta kautta varten.

 

Aurinkoista ja turvallista kevättä toivottaen,

 

Tuomas Kohila

Puheenjohtaja, ToPo Juniorit ry