ToPo Akatemialla vierasotteluiden viikonvaihde

4.11.2011

ToPo Akatemialla on vuorossa vieraspelien viikonvaihde. Lauantaina pelataan A-pojissa ja sunnuntaina miesten I divisioonassa.

A-poikien SM-sarjassa ToPo pelaa lauantaina vierasottelun Namika Lahtea vastaan. Ottelu alkaa klo 18 Lahden urheilutalolla. Eero Nikkarisen luotsaama ToPo on pelannut sarjassa tähän asti kaksi ottelua ja voittanut molemmat. Sarjassa ToPo on toisena. Lahdella on yksi tappio ja yksi voitto ja sarjasijoitus seitsemäs. Etukäteen Lahti on erittäin hankala vastus kotikentällään ja ToPo saakin taas venyä parhaimpaansa viedäkseen pisteet Lahden Urkin parketilta.

A-poikien valtakunnallisessa I divisioonassa Torppa kohtaa launtaina vieraissa Vantaan Pussihukat. PuHu johtaa tällä hetkellä sarjaa korieron turvin. Aapo Heinosen valmentama ja hienosti kautensa aloittanut Torppa on neljäntenä. Molemmilla on sarjassa kaksi voittoa ja yksi tappio. Ottelu pelataan Myyrmäen urheilutalolla alkaen klo 16.30.

Miesten I divisioonassa ToPo Akatemia kohtaa sunntaina vierasottelussa Forssan Koripojat. FoKoPo johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja viidellä voitolla. ToPo Akatemialla on yksi voitto ja neljä tappiota. Sarjasijoitus on 12. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 14 Feeniks hallissa.