Hallitus|Valmentajat

Helmi ja Theo Amerikassa

27.5.2019

ToPon -06 junnuista Helmi Ahlava ja Theodor Höglund pelasivat Biddy Basket turnauksessa New Orlansissa, USA:ssa.

 

Biddy Finland on vienyt junioreita Amerikkaan 40-vuoden ajan pelaamaan ja tutustumaan Amerikkalaiseen koripalloon ja kulttuuriin. Juniorit asuvat paikallisten perheiden kanssa ja saavat samalla usein ensimmäisen kosketuksen kansainvälisiin peleihin muiden kuin oman seuran joukkueiden kanssa.

Biddy joukkueisiin valitaan vuosittain pelaajat valintaleireiltä, joista ensimmäiset starttaavat aina elokuussa pyörien jopa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa. Amerikan matkalle kahteen joukkueeseen tyttöjen ja poikien puolella valitaan kuhunkin joukkueeseen 12 pelaajaa joihin Helmi ja Theo pääsivät mukaan. Alla juniorien omia ajatuksia matkoilta.

“Jenkki matka oli minun mielestäni upea kokemus. Oli hauskaa nähdä miten elämäntyyli on Jenkeissä ja kuinka koripallon kotimaassa pelataan sain paljon uusia kavereita ja tää on varmaan kokemus joka tuun muistamaan koko elämäni.” -Theon mietteitä Amerikan matkasta.

“Matka oli unohtumaton, koska tutustuin uusiin ystäviin seurarajojen ulkopuolelta ja kävin ensimmäistä kertaa Amerikassa. Pelit olivat tiukkoja ja todella hyvä tasoisia.” -Helmi muistelee ikimuistoista matkaa.

Tulevan kauden Biddyn valintaleirit ovat Helsingissä kahdessa eri ajankohdassa. Leirit järjestetään Helmi Centerissä 10-11.8. ja 7-8.9. Ilmoittautuminen leireille www.biddyfinland.com