Hallitus|Valmentajat

Eero Nikkarinen jatkaa miesten päävalmentajana

24.5.2019

Edelliskaudella ToPon miehet runkosarjan neljännelle sijalle luotsannut Nikkarinen jatkaa joukkueen peräsimessä.

Kausi 2018-2019 päättyi pudotuspeleissä puolivälieriin ja Nikkarisen tähtäimessä on nostaa joukkue tulevalla kaudella mestaruustaistoon.

Nikkarisen kanssa joukkueen valmennuksesta vastaa Jussi Syrjänen, joka toimii valmennustehtävien ohella miesten ja naisten edustusjoukkueiden General Managerina. Myös Markus Rautala jatkaa miesten apuvalmentajan tontilla, jossa hän on toiminut jo kaudesta 2016-2017 lähtien.

Tulevalla kaudella naapuriseurat ToPo ja Sykki ovat sopineet yhteistyöstä ToPon ettan ja Sykin U19 joukkueen välillä. Joukkueiden valmennustiimit tekevät tiivistä yhteistyötä mahdollistaen parhaan mahdollisen kehitysympäristön ja ponnahduslauden nuorille lupauksille. Sykin U17 vuotiaat Suomen mestaruuteen luotsannut Aleksi Keijonen on mukana myös miesten joukkueen valmennuksessa ja toimii linkkinä Sykin U19 ja ToPon miesten joukkueen välillä.  

Nikkarinen ja Syrjänen rakentaa joukkuetta vauhtipeliin, jossa agressiivinen puolustus ja nopeat hyökkäykset ovat keskiössä. Joukkuetta pyritään rakentamaan sopimaan urheilulliseen ja agressivisempaan pelityyliin, jossa nuorilla on mahdollisuus nousta isoonkin rooliin.  

“On hienoa että ToPo satsaa edustusjoukkueisiin ja olen iloinen syntyneestä jatkosopimuksesta seuran kanssa. Edustusjoukkueet ovat tärkeä osa seuran toimintaa, jolla on pitkälle kantavia voimavaroja seuran kehittymiseen ja kasvamiseen”, Nikkarinen kommentoi jatkosopimustaan.

ToPon toiminnanjohtaja Suhonen on mielissään jatkosopimuksesta Nikkarisen kanssa. “Eeron jatkosopimus tuo edustusjoukkueen toimintaan jatkuvuutta ja arvokasta valmennuskokemusta joukkueeseen.”

Torpan miesten edustusjoukkue lähtee tulevalla kaudella tavoittelemaan sarjan kärkisijaa ja haluaa pelata näyttävää ja vauhdikasta koripalloa, joka sytyttää Munkkalaisen yleisön.

 

Lisätietoja:

Jussi Syrjänen

General Manager

jussi.syrjanen@topo.fi