Hallitus|Valmentajat

Niko Kuusi naisten päävalmentajaksi

22.5.2019

Namikassa valmentajauran aloittanut Niko Kuusi siirtyy ToPo Naisten päävalmentajaksi vietettyään viimeiset vuodet PuHussa ja Ringsidessa.

 Nikon lisäksi valmennustiimiin kuuluu Jussi Syrjänen, joka toimii valmennustehtävien ohella edustusjoukkueiden General Managerina.

Kuusi valmistui koripalloliiton HKVT-kurssilta vuonna 2018 ja odottaa innolla uutta haastetta valmentajaurallaan. “Olen innoissani tästä hienosta mahdollisuudesta minkä sopimus ToPon kanssa mahdollistaa. On hienoa päästä ToPoon ja seuraan joka omaa todella pitkät perinteet koripallossa.”

“Myös se että pääsen itse ottamaan seuraavan askeleen omalla valmentajapolulla on asia, josta haluan ToPoa kiittää. Odotan jo innolla tulevan kauden alkua.” - kommentoi Kuusi uutta valmennuspestiään.

ToPo Naiset sijoittui edelliskaudella Korisliigan hännille, mutta hakee paikkaa takaisin Korisliigaan myös tulevalle kaudelle. Valmennustiimin tähtäimessä on nostaa joukkue kamppailemaan pudotuspelipaikoista ja luoda joukkueelle omaa tunnistettavaa pelityyliä mitä katsojien on ilo tulla seuraamaan. Kuusi & Syrjänen kaksikko peräänkuuluttaa vauhtipeliä, jossa keskiössä on agressiivinen puolustus ja nopeat hyökkäykset. 

 

Lisätietoja:

Jussi Syrjänen

General Manager

jussi.syrjanen@topo.fi