Hallitus|Valmentajat

Adrian Reyes takaisin ToPoon

20.5.2019

EBT:ssä ja Westsidessa kaksi kautta valmentanut Adrian Reyes palaa ToPon valmennukseen.

ToPon 1997 syntyneet A-pojat Suomen mestaruuteen yhdessä Pekka Konttisen kanssa luotsannut Adrian Reyes tekee paluun ToPon valmennukseen.

Adrian aloitti valmennuksen Suomessa juuri ToPossa kaudella 2015-2016 ja toimi tällöin niin junioreiden kuin miesten ja naisten edustusjoukkueen valmennuksessa.

Reyes on innoissaan paluustaan ToPoon, "I'm excited to come back to ToPo. A lot of nice memories from last time I was here, including the SM A-Boys championship we won in 2016." 

Adrian ottaa vastuulleen 2006–2007 ikäluokkien toiminnan, niin tyttöjen kuin poikien puolella, "We want to build a strong junior program for years to come and this starts with the young generations. The goal is to compete at highest level with 06 and 07 as soon as we can." 

Juniorivalmennuksen lisäksi Adrian tulee olemaan mukana edustusjoukkueiden toiminnassa.

Adrianin löytää valmentamasta myös muita juniorijoukkueita kesän aikana kun Makke Saaristo ja Adrian ottavat junnujoukkueet fysiikka ja yksilötaitoharjoituksiin viikoittain Paltsilla ja Högstadien hienoissa olosuhteissa.

Monet ToPon junioreista muistavat Adrianin jo aiemmilta vuosilta ToPo Mondays yksilötaitoharjoituksista Mykissä sekä tietysti kirkkaimpana voittamassa seuralle sen seitsemättä A-poikien suomenmestaruutta keväällä 2016.

Welcome back Adrian! 

#topostrong #topofamily

 

Poikien U14 (2006 - 2007 syntyneet) avoimet harjoitukset ma-ti 27-28.5., ilmoittautu mukaan tästä linkistä!