Hallitus|Valmentajat

Jussi Syrjäsestä Topon valmennuksen johtaja ja GM

2.5.2019

Syrjänen on signattu Topoon johtamaan edustusjoukkueiden toimintaa ja osaksi sekä miesten että naisten valmennustiimejä. Lisäksi hän osallistuu seuran junioritoiminnan kehittämiseen.

Jussi aloitti koripallouransa 5-vuotiaana ToPossa. Juniorivuodet veivät Tapiolaan, missä hän aloitti valmennustehtävät junioreiden parissa jo 16-vuotiaana. Miehiä ja naisia Syrjänen on valmentanut sekä Korisliigassa että divarissa. Leppävaaran Pyrinnön ja Ringsiden kautta tie toi miehen takaisin Munkkiniemeen ja Torpan Poikiin. Jussin paluu kasvattajaseuraansa tuo mukanaan arvokasta kokemusta ja osaamista sekä edustusjoukkueiden että junioreiden valmentamiseen.

"Lajiin tutustuminen juniori-ikäisenä tapahtui Munkkiniemessä ja siitä lähtien ToPolla on aina ollut paikka sydämessäni. ToPossa odotan yhdessä tekemistä seuran eteen, niin toimistolla kuin edustusjoukkueiden päivittäisessä toiminnassa. Kiitos kaikille kenen kanssa olen saanut LePyssä ja Ringsidessa toimia viimeiset neljä kautta.” Jussi kommentoi paluuta Munkkaan.

Seuran toiminnanjohtaja Jomi Suhonen on erittäin tyytyväinen uusimmasta signauksesta. “Olemme pyrkineet löytämään seuraan lisää osaamista niin edustusjoukkueiden kuin junioripuolen toimintaan. Valmennuspanoksen lisäksi molemmat edustusjoukkueemme saavat Jussin myötä nyt henkilön, joka pystyy keskittymään toiminnan kehittämiseen pitkällä tähtäimellä yhdessä seurajohdon kanssa."

Edustusjoukkueiden valmennustiimien rakennus on hyvässä vauhdissa ja tulevat avoimet harjoitukset vedetään edustusjoukkuiden päävalmentajien ja Syrjäsen johdolla.

Avoimet harjoitukset Munkkiniemessä keskiviikkona ja torstaina 8-9.5.. Tarkemmat aikataulut ja ilmoittautuminen alla olevista linkeistä.
Miehet & U19-U17