Hallitus|Valmentajat

Otteluennakko – La 9.3. klo 18:00 ToPo Naiset vs. HBA-Märsky

8.3.2019

HBA on sarjataulukossa ToPon edellä ja tarvitsee viimeisistä otteluistaan sarjapisteitä yltääkseen pudotuspeleihin Vimpelin Vedon ohitse. ToPon juniorien vanhemmat tähän otteluun -50% alennuksella

HBA:n peliä pyörittää myös maajoukkueessa kovia suorituksia esittänyt Sara Bejedi, joka johtaa joukkuetta peräti 21,2 pisteellä ja 4,9 syötöllä per ottelu. Sara on myös Taru Tuukkasen ohella ainut suomalainen Korisliigan TOP 10 pisteentekijöissä, joka on erittäin ansiokas suoritus nuorelta pelinrakentajalta.
 
Mäkelänrinteen joukkueessa on lukuisia taitavia nuoria tähtiä, mutta esiin voidaan nostaa Saran lisäksi tietysti nykyisin maajoukkueessakin jyräävä 17-vuotias superlupaus Awak Kuier. PeKan kasvatilla on takanaan nuoresta iästään huolimatta jo 51 ottelua Korisliigassa, mutta varsinaisen läpimurron hän on tehnyt kuluvalla kaudella. Pisteitä on kertynyt otteluissa 18,5 ja levypalloja 10,9. Niin sanottujen "popparistatsien" lisäksi ulottuva laituri blokkaa palloa keskimäärin 2,3 kertaa per peli ja syöttää lähes kolme koriinjohtanutta syöttöä. Kaiken lisäksi 194 senttinen laituri on siirtänyt peliänsä myös kolmosen kaaren taakse josta pallo löytää korisukan yli 30% tarkkuudella.
 
Kova on vastus, mutta Laura Saarinen ja kumppanit janoavat lisää voittoja sarakkeeseensa. Toinen amerikkalaisvahvistus Ladondra Johnson loukkasi jalkansa helmikuun puolessa välissä ja on valitettavasti sivussa loppukauden. Joukkue on kokenut kovia kauden aikana, mutta vastoinkäymisistä huolimatta henki on hyvä ja valtaosassa kauden otteluista on päästy kamppailemaan voitoista viime metreille asti.
 
Tervetuloa Mykkiin lauantaina ja ToPon juniorien vanhemmat tähän otteluun -50% alennuksella!
 
#topostrong #topofamily #naistenkorisliiga #forthewin