ToPon edustuksella kahden matsin viikonloppu - Miehet pelasivat upean trillerin

14.1.2019

Munkkiniemen Yhteiskoulussa käytiin jälleen korisviikonloppua kun ToPon edustusjoukkueet pelasivat tärkeistä sarjapisteistä.

Perjantaina nähtiin upeaa ja tasokasta helsinkiläistä koripalloa kun ToPo sai vieraakseen sarjanousijan ja täynnä tulevaisuuden lupauksia olevan Helsingin NMKY:n. 

 

Ottelusta muodoistui todellinen trilleri, jossa Namika heilutti tahtipuikkoa suurimman osan ottelusta. ToPo ei kuitenkaan antautunut vaan pysyi tiukasti iskuetäisyydellä. 

 

Viimeiselle neljännekselle lähdettiin Namikan yhden pisteen johdossa. 

 

ToPon kuitenkin onnistui kääntämään ottelun kotiin viimeisellä neljänneksellä ja Man of The Match oli lopulta ToPon ”nuorisoketjun” luottomies HL Coleman, joka 44-vuoden iässä kuritti Namikaa 21 pisteen arvosta! 

 

Myös Kapteeni Kauppinen ja Cedu Latimer hoisivat oman tonttinsa pisteiden teossa 17 pisteen illalla. 

 

Yksi mies oli kuitenkin jälleen tilastojaan parempi. Tuomas Laine otti hellään syleilyynsä Namikan liukkaan Erik Waxlaxin ja piti toisella puoliajalla vaarallisen Waxlaxin näkymättömänä. 

 

ToPo nousi sarjataulukossa voitolla viidenneksi. Torstaina pelataan sarjakutosta, HBA:ta vastaan tärkeä ottelu, jossa ToPo voi päästä jälleen askeleen lähemmäs kotietua. Ottelu alkaa MYK:issä kello 19.00! 

 

Naiset olivat vaisuja - peli täytyy saada kuntoon pikavauhtia

 

Naiset kävivät toisen peräkkäisen suuren ottelun playoff-paikan metsästyksestä. Pari päivää aiemmin Märsky oli kylvettänyt ToPoa vakuuttavalla esityksellä ja paluu kotiareenalle tapahtui lauantaina ottelussa Vimpelin Vetoa vastaan. 

 

Laku Saarisen pelikunto oli pieni arvoitus, sillä hän oli saanut päähänsä iskun Mäkelänrinteessä. 

Laku kokeili, mutta ei pystynyt pelaamaan ensimmäisen neljänneksen jälkeen. 

 

Joukkueen kapteeni Siiri Ukkonen hoiti Lakun puolustustehtäviä kunniallisesti, mutta hyökkäyspäässä ToPon toteutus jäi vajaavaiseksi. 

 

Virheet kasaantuivat niin taululla kuin pelitilanteissa. ToPon takaa-ajoa ei helpottanut Ida Myllyojan jouduttua virhevaikeuksiin ja viimeiseen neljännekseen lähdettiin paikkapuolustuksella kahdeksan pisteen tappioasemasta. 

 

ToPo kiri kuitenkin vielä neljän pisteen päähän, mutta Vimpeli onnistui tappamaan ToPon kirin puolustuspäässä onnistuen samalla itse laajalla rintamalla hyökkäyspäässä ratkaisuhetkillä. 

 

Ottelu päättyi Vimpelin juhliin lukemin 61-73. 

 

Naiset pelaavat lauantaina kello 18.00 Pelikarhuja vastaan kotona. Sarjakakkosen kaataminen olisi makeaa ja edellinen kohtaaminen vieraissa olikin erittäin tiukka. Nyt kaikki kannustamaan naisten joukkue voittoon ja uuteen nousuun. Playoff-paikan osalta kaikki on vielä omissa käsissä, mutta joukkue tarvitsee nyt onnistumisia ja voittoja noustakseen takaisin taistoon.

#topostrong #topofamily #naistenkorisliiga #m1da #forthewin