Laura Saarinen ja Hanna Valkeinen tähtipaidassa 2018-2019!

5.10.2018

Laura Saarinen
Hanna Valkeinen

Naisten joukkueen kokoonpano on Lauran ja Hannan myötä paketissa! Kausi alkaa huomenna lauantaina 6.10. klo 15:00 Mykissä! Avausottelu on #punainenkorttikiusaamiselle -kampanjaottelu.

Kauden 2017-2018 1-divisioonan MVP ja joukkueen ykkössentteri Laura ”Hurrikaani” Saarinen jatkaa ToPossa! Edellisellä kaudella Laura pyöritti lempinimensä hurrikaanin lailla divisioonaa ja Lakun jatkaminen ToPossa oli seurajohdolle yksi tärkeimmistä palasista naisten kokoonapanoon tulevalle kaudelle. 

Laura on joutunut olemaan pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta paluu parketille on onneksi näköpiirissä jo lähiaikoina.

Hanna Valkeisen paluu tähtipaitaan on yhtälailla erittäin iloinen uutinen joukkueelle ja ToPolle. Hanna on aina fanien ykkössuosikkeja ja antaa joukkueelle yhden vitaalin aseen lisää. Hannan kokemus liigapeleistä on kullan arvoista. Edellisen kauden heittävä takamies pelasi HyPossa ja joukkue sijoittui sarjassa pronssille antaen Hannalle hänen kolmannen saman värisen mitalin korisliiga urallaan.

ToPon toiminnanjohtaja Suhonen on syystäkin tyytyväinen, ”Lakun ja Hannan tulo joukkueeseen nostaa joukkueen tason kohti sarjan kärkeä ja uskon että joukkue on valmis haastamaan kauden edetessä jokaisen sarjan joukkueen. Joukkueen kokoonpano on nyt valmis ja kaudesta on tulossa erittäin mielenkiintoinen.” 

Kausi alkaa lauantaina 6.10. klo 15:00 Mykissä!!

#topostrong #topofamily #naistenkorisliiga

ToPo Naiset -sopimustilanne:

 

Pelaajat:

Meriem Eerikinharju

Linda Hemmann

Siiri Ukkonen

Jessi Johansson

Mirka Kilpijärvi

Laura Juhola

Noora Lakaniemi

Lisa Ceker

Ida Myllyoja

Ladondra Johnson (USA)

Briana Gray (USA)

Hanna Valkeinen

Laura Saarinen

 

Valmentajat:

Kari-Pekka Klinga

Dionne Pounds

 

Aiemmat uutiset aiheesta:

Legendan paluu

Laura Juhola ja Noora Lakaniemi jatkavat ToPo

Ida Myllyoja liittyy ToPo Naisten kokoonpanoon

Welcome Ladondra Johnson and Briana Gray