Hallitus|Valmentajat

ToPo Naiset runkosarjan voittoon!

18.2.2018

Meriem Eerikinharjun tyylinäyte

ToPo - Ringside 78-43 (40-17)

Torppa varmisti runkosarjan voiton 20 perättäisellä kotivoitolla. Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen heiniä, kun ToPo vei avausjakson nimiinsä 19-5. Runkosarjan nelospaikalla majailevalta Ringsidelta ei töytynyt avaimia ToPon twin towersin pysäyttämiseen.

Laku Saariselle triplatupla!

Tuplatuplan lähes jokaisessa ottelussa tällä kaudella tehnyt Saarinenkasasi tänään 11 pisteen ja 16 levypallon lisäksi peräti 10 koriinjohtanutta syöttöä. Tehoindeksi oli Lakulla 30. Triplatupla on harvinaista herkkua: "Tää oli mun eka" totesi Laku hymyillen matsin jälkeen ja osoitti kiitoksensa hyvin kompanneille joukkuetovereille.

Mosse ja Mirka kentän pistehait

Moona Hämäläinen nautiskeli Lakun syötöistä kun high-low- akseli toimi jäätävällä tavalla. Mosse tilastoi 19 pinnaa ja 8 levyriä. Pitkästä loukkaantumisesta kuntoutunut Mirka Kilpijärvi palkittiin Ravintola Ukko-Munkki:n lahjakortilla ottelun nälkäisimpänä pelaajana. Mirka teki hyvillä prosenteilla 14 pistettä heittäen sisään kolme kolkkia viidestä yrityksestä.
Kuvan Meriem Meri Eerikinharju säesti 10 pisteellä, Laura Juhola painoi tehot 8/5/5 ja Siiri Ukkonen kiitti aloitusviisikon paikasta repimällä 10 levyä, joista peräti kuusi hyökkäyspäässä.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme kierrosta. Sarjakakkosella BC Nokialla on neljä tappiota, joten ToPo lähteee varmuudella play-offeihin piikkipaikalta.