Hallitus|Valmentajat

Miehet torstaina tulessa!

29.11.2017

ToPon Etta on pienen tauon jälkeen taas tulessa, kun "Konna" Konttinen johdattaa joukkonsa Mäkelänrinteen Urheiluhallille.

Märskyn pojat kävivät Mykissä marraskuun alussa nappaamassa yllätysvoiton, kun Miika Heinonen antoi korisukalle kyytiä vanhassa kotisalissaan. Märskyn aggressiivinen ilme ja kovatempoinen peli eivät voi enää tulla yllätyksenä, kun kamppailu sarjan kärkipaikasta jatkuu torstaina. 

Torppa lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun ensin JBA kaatui kotona ja Pyrintö II kevyesti vieraissa. 

Milton Jenningsiltä on lupa odottaa paljon, kun Märskyltä ei löydy suoranaista match-uppia ToPon isoon ja liikkuvaan sentteriin. 

Juuso Kauppinen on ollut viime peleissä liekeissä. Kuuden viimeisen ottelun keskiarvo "JuusoBoylla" on peräti 17 pistettä.

LD Williamsin kolkkiprosentti on myös ollut kauden positiivisia yllätyksiä. Pohjaan on painunut lähes 2,5 kolmen pisteen heittoa ottelussa peräti 42,9 prosentin tarkkuudella. Nähtäväksi jää pysyykö LD:n hotstreak päällä myös torstaina.

HBA-Märsky on osoittanut tällä kaudella olevansa todellinen joukkue ja kovalla itseluottamuksella varustettuja ratkaisijoita on vaikka millä mitalla. Heinosen lisäksi Elias Valtonen, Mikael Jantunen, Andre Gustavson, Ville Tahvanainen ja Tomas Pihlajamäki ovat kaikki onnistuneet mainiosti "Kosu" Koskelaisen ja Hanno Möttölän alaisuudessa.

HBA voitti kauden kahdeksan ensimmäistä peliä putkeen, mutta hävisi yllättäen niukasti Ynnille viime kierroksella.

Odotettavissa on huikea kamppailu ja kukaan ei varmasti jää kylmäksi!

Märskyssä on rajallinen määrä istumapaikkoja, joten kannattaa suunnata paikalle ajoissa.

HUOM! Ottelu alkaa aiemmin ilmoitetusta poiketen jo klo 19:00!