Hallitus|Valmentajat

ToPon edarit jatkavat puhtaalla pelillä!

31.10.2017

Miehet kauden viidenteen ja naiset kolmanteen voittoon viikonlopun koitoksissa.

Miehet vierasvoittoon kärkikamppailussa

Torppa kävi sunnuntaina ryöstöretkellä Turussa. Vastassa oli Kristika Turku, yksi kolmesta puhtaan pelin joukkueesta.

Kotijoukkue Kristika Turku oli vahva ensimmäisellä puoliajalla. Eero Innamaa oli kotijoukkueen pelin sielu ja Mikael Sandberg komppasi pistäen palloa pussiin kaaren takaa. Torpan onnistujia olivat LD Williams ja Milton Jennings. Ensimmäinen jakso päättyi Torpan kapteeni Ilpo Pehkosen heittämään kolmoseen. Siitä huolimatta ensimmäinen jakso isännille 23-20.

Kristika jatkoi hyvää suorittamista toisella puoliajalla täpötäydessä Nunnavuoren palloiluhallissa. Kotijoukkue oli 2. jakson lopulla jo 11 pinnan karkumatkalla, mutta ToPo nousi erän lopun 7-0 runilla neljän pisteen päähän.

Kolmas jakso oli ToPon hallintaa. Totuttuun tapaan coach Konttinen teki tarvittavat muutokset puolustuspeliin puoliajalla ja ToPo vei jakson nimiinsä 23-13.

Viimeinen jakso oli varsinaista ilotulitusta joukkueiden tehtaillessa jaksoon yhteensä 56 pistettä. Peli oli kuitenkin ToPon hallussa ja Juuso Kauppisen 11 pinnaa vikaan quarteriin johdatti Torpan kauden viidenteen voittoon.

ToPon parhaaksi valittiin LD Williams ja Turulta "Ässä" Sandberg.

Miesten kausi jatkuu lauantaina kun Munkkiniemen hornankattilaan saapuu nuorten maajoukkuetähdillä varustettu HBA - Märsky. Kaikki ajoissa mestoille - ottelu alkaa lauantaina 4.11. klo 18.

Naiset käärivät kauden kolmannen vinstin

ToPo Naiset sai vastaansa Joensuun Katajan Munkkiniemen Yhteiskoululla lauantaina. Katajan Tessa Virtanen, Isabella Kaukopaasi ja Sandra Keskevaari olivat pelipäällä ja ottelusta muodostui ehkä ennakko-odotuksia tasaisempi kahina. Kataja myös sopeutui ToPon puolustukseen ja pallonskriinien vaihtamiseen ensimmäisten ottelujen vastustajia paremmin ja piti ottelun pitkään tasaisena.

ToPon laaja materiaali oli kuitenkin vieraille liikaa. Torppa vei lopulta kaikki jaksot nimiinsä, kun peräti viisi pelaajaa pääsi kaksinumeroiseen pistesaldoon. "Laku" Saarinen oli jälleen itse varmuus laittaen kaikki ottamansa heitot säkkiin. Meri Eerikinharju, Noora Lakaniemi, Teri Stamps ja Moona Hämäläinen antoivat tulitukea. Myös Jessi Johansson ja Linda Hemmann onnistuivat jälleen käyttämään saamansa minuutit tehokkaasti.

ToPo Naisten kaikki kymmenen pelaajaa ovat sarjan plus-miinustilaston kärjessä kolmen pelatun kierroksen jälkeen. Naisten urakka jatkuu Hongan vieraana Mankkaalla sunnuntaina 5.11. klo 17.