Hallitus|Valmentajat

Sunnuntaina 22.10. Mykin tuplaheader Naiset & Miehet

21.10.2017

Otteluennakot Naiset vs. SB-Girls & Miehet vs. Oulun NMKY

Naiset:

Ennakko:

Viime sunnuntaina aloitettiin voitolla ja ToPo Naisten tilanne kohentuu entisestään, kun Mertsu Eerikinharju palaa sairastuvalta kokoonpanoon!

Edellisessä matsissa ToPo dominoi korinalustaa, kun nelikko Sybbe Salmio, Laku Saarinen, Mosse Hämäläinen ja Jessi Johansson kasasivat yhteensä 31 pistettä ja peräti 30 levypalloa. ToPo lähtee voittamaan levypallotaistelun ja tukkimaan korinalustan myös lahtelaisia vastaan.

Takapelaajista joukkue on edelleen ilman ykköspointti Laura Juholaa, mutta sekä Teri Stamps että Noora Lakaniemi pelasivat vahvan avausmatsin ja pystyvät pyörittämään peliä Lauran parannellessa murtunutta sormea.

Laitureista Linda Hemmann teki erinomaisen debyytin naisten paidassa heittäen 5 pistettä Helmeä vastaan. Vastuuta lienee luvassa myös huomenna, etenkin kun joukkueen kapteeni Janika Maria Sundström on toistaiseksi sivussa selkävaivojen takia.

SB-Girls:ltä kannattaa ottaa seurantaan HyPossa rinnakkaislisenssillä Korisliigaa pelaava Veera Puustinen sekä kokenut Tiina Aaltonen. SBG:llä on myös peräti yhdeksän nuorta omaa kasvattia kokoonpanolistoilla joten kauden aikana on odotettavissa huimaa kehitystä valmentaja AnuRajaniemen johdolla.

Sunnuntaina nähdään Mykissä! Ottelu alkaa klo 12:00.
Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu.

Muistathan ilmoittautua tapahtumaan Facebookissa!

 

Miehet:

Ennakko: 

ToPo (3-0) pyrkii jatkaan voittoputkeaan kun Munkkiniemen parketeille saapuu vierailulle Oulun NMKY. Ynni koripallo aloitti kautensa kolmella tappiolla, mutta käänsi kauden ensimmäisen voiton viime sunnuntaina Porvoota vastaan. 

Oulun jenkkivahvistukset tekivät Tarmoa vastaan yhteensä 51 pistettä. Laiturin paikalla operoi Micah Dunhour ja sentteriksi on tullut samasta yliopistosta Jack Pasquini. Takakentällä peliä pyörittää viime vuoden tapaan Kristofer Clement. 

ToPon pelisuoritukset ovat voitoista huolimatta olleet vielä kaksijakoisia. Joukkue on onnistunut kääntämään kaikki kolme peliä voitokseen, vaikka konseptit eivät vielä olekaan toimineet sataprosenttisesti. Toisen puoliajan taisteluilme mukaan ensimmäisille neljänneksille ja jälki olisi varmasti kaunista. 

ToPon ykköstykiksi on noussut Milton Jennings. 41 pistettä Järvenpäässä takonut Etelä-Carolinan, Clemsonin kasvatti on dominoinut korinalustoja pisteiden, levypallojen kuin puolustuksen muodossa. LD Williams on alkanut jatkuvasti löytää paikkansa paremmin hyökkäyspäässä, josta oli osoituksena jo 20 pisteen peli viime viikon perjantaina. 

Miki Kuusisto on syöttötilaston kolmantena (5.33 syöttöä) ja LD Williams on löytänyt myös muita ruokkivan pelitavan alkukauden otteluissa viiden syötön keskiarvollaan. 

Pistetilastossa Milton Jennings on toisena 29.33 pisteen keskiarvollaan. Jos palloa ei pelata Miltonille sisään, kaaren takaa tappavaa työtä ovat tehneet Sakari Salminen 57,14 prosentin tarkkuudella ja Ipe Pehkonen 55,56 prosentin osumatarkkuudella. 

Munkkiniemessä nähdään varmasti nälkäinen oululaisryhmä. Viime vuonna samassa kamppailussa Oulu haki pisteet Helsingistä - tänä vuonna tilanne on toivottavasti toinen.

#forthewin #topostrong #m1da