Hallitus|Valmentajat

Yleisö herätti Topon hurmokseen!

9.10.2017

LD Williams

Topo-Fokopo: 93-75, Kauden saldo: 2-0

Ennakko:

Torpan Pojat palasi Munkkiniemen Yhteiskouluun kauden ensimmäiseen kotiotteluun, johon vastaan asettui FoKoPo. Vaaralliseksi hyökkäyspään joukkueeksi tiedetty FoKoPo saapui halliin nälkäisenä hakemaan vierasvoittoa. 

1.puoliaika:

Topo juoksi alussa yleisön mylviessä jo lähes kymmenen pisteen johtoon. FoKoPo sai onnistumisia hyökkäyspäässä vieden momentumin kuitenkin itselleen. Onnistujat olivat Topolla harvassa, mutta Milton Jennings piti omalla hyökkäyspään pelillä joukkueet tiukasti tasoissa. Forssa juoksi kuitenkin viiden pisteen taukojohtoon. 

2.puoliaika:

Topo tuli kopista todella nälkäisenä ja yleisö auttoi joukkueen hurmokseen. 17-0 alku neljään minuuttiin käänsi pelin Topolle. Onnistumisia tuli koko viisikolta, jonka kapellimestarina toimi yhdeksän syöttöä pelissä antanut Miki Kuusisto. Topon "Rannikko" ei mässäillyt pisteillä, mutta syöttöjen lisäksi haki kahdeksan levypalloa ja kolme riistoa. Topo haki irtopallot, riistot ja pelasi iloista hyökkäyspeliä. FoKoPo ei enää palautunut, vaan Topo peluutti laajasti joukkonsa selkeään 93-75 voittoon. 

 

Onnistujat: 


Yleisö!! Uudet rummut löivät tahtia ja Topon kuudes pelaaja oli erittäin isossa arvossa ottelussa. LD Williams ja Milton Jennings nostattivat yleisön tunnelmaa vaatimalla ääntä kun sitä ansaittiin. Joukkue ja yleisö olivat symbioosissa. KIITOS. 

Miki Kuusisto: Mikin läsnäolo kentällä, oikeat ratkaisut ja pelinjohtaminen on kehittynyt uskomattoman paljon viime kaudesta. Kahdessa ottelussa levypalloja, syöttöjä ja riistoja on tarttunut sitä vauhtia, että ensimmäinen triplatupla on vain ajan kysymys. Päivän plusmiinussaldo: +26

Milton Jennings: 31 pistettä, 10 levypalloa. Oli pysäyttämätön erityisesti hyökkäyspäässä ja osoitti jälleen minkä luokan sentteri Topolla on tänä vuonna käytössään.

LD Williams: 15 pistettä, 5 syöttöä. LD teki kovaa työtä puolustuspäässä ja johti joukkoja esimerkillään. Ei vielä paras ilta, mutta otti yleisönsä ja piti joukkueen intensiteetin korkealla. Tältä kaverilta tullaan näkemään isoja suorituksia kauden aikana! Todellinen showmies!

Baboucarr Ceesay: Jäätävää taistelua, uskomatonta puolustamista ja yleisön sytyttämistä. Babu oli aina vastustajan edessä ja haki isoja irtopalloa. Kaikki ei välttämättä näkynyt tilastoissa, mutta 17 pistettä, 8 levypalloa ja uskomaton yleisön sytyttäminen oli todella energistä esiintymistä.

Ugarin valopilkku: Babu Ceesay!