Hallitus|Valmentajat

Kotikausi käyntiin lauantaina MYK:issä - Be there!

5.10.2017

Juuso Kauppinen myös tällä kaudella joukkueen heittävän takamiehen tontilla!

Munkkiniemen lauantai-illassa klo 18:00 Torpan Pojat vs. FoKoPo!

Topon miesten edustusjoukkue on ilmoittanut kauden tavoitteekseen divarin voiton. Sen saavuttamiseen tarvitaan laadukas joukkue, hyvä valmennus, mahtavat taustajoukot ja ennen kaikkea upea kotiyleisö! 

Joukkueen kasaaminen tuntuu onnistuneen erittäin hyvin. Nuoruuden ja kokemuksen rautainen yhdistelmä toimi ainakin avausottelussa Kouvolassa, josta Topo haki rutinoituneen vierasvoiton. 

Valmennuksellisesti Pekka Konttisen ja Markus Rautalan on pitänyt hioa pelikonseptia tämän kauden kokoonpanolle ihanteelliseksi. Erityisesti kovan luokan sentteri Milton Jenningsin hyödyntäminen hyökkäysseteissä on ollut tärkeä uudistus viimekauteen. 

Taustajoukkojen osalta vakavia loukkaantumisia ei ainakaan vielä ole ilmaantunut, mutta jatkuvaa hoitoa ja pelaajien kunnossapitoa vetää IdealFysion ja Teramuksen huipputiimit. Fysiikkavalmennus on pitänyt pelaajien juoksukunnosta huolta ja huolto pitänyt huolen juomapulloista, että yleisestä ilmapiiristä. 

Joukkue on valmiina, nyt on yleisön vuoro. Lauantain matsiin, kauden kotiavaukseen Munkkiniemeen toivotaan täyttä tupaa kun vastaan saapuu vaarallinen FoKoPo. Kahdella kovalla jenkillä varustettu vorssalaisten ryhmittymä on perinteisesti vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta puolustus vuosi ainakin viime kaudella liikaa playoffeihin yltämiseksi. 

"FoKoPon jenkit tekivät avausottelussa Tarmoa vastaan 59 pistettä joukkueen 96 pisteestä. Se on varmasti pelin ratkaiseva tekijä miten saamme heidät aisoihin. Kotikenttää täytyy täytyy pystyä puolustamaan kauden aikana, jotta saamme hyvät lähtökohdat playoffeihin. Luonnollisesti runkosarjan osalta tavoite on pakko olla ykköspaikalta pleijareihin lähteminen.", Pekka Konttinen muotoilee. 

Avausottelussa Topon viime kauden tärkeät palaset loistivat. Miki Kuusisto, Juuso Kauppinen ja Ipe Pehkonen olivat kovassa vireessä, samoin kuin pirteä Topon "Luca Doncic", Tuomo Antikainen. Milton Jennings ja L.D Williams osoittivat todellista joukkuepelaamisen henkeä, eivätkä väkisin luoneet omia heittopaikkoja vaan hyödynsivät osaamistaan tehden muista parempia. 

"On tärkeää olla hyödyllinen kentällä, vaikka itsellä ei olisikaan paras heittopäivä. Joukkuetta voi auttaa kentällä monin tavoin ja me tulimme tänne voittamaan ja kehittymään. Jos omat tilastosarakkeet näyttävät siinä sivussa hyvältä niin se on toki kiva bonus. Odotan innolla Topon kotiyleisön tapaamista, toivottavasti saamme pelata isolle ja äänekkäälle yleisölle tällä kaudella!", L.D Williams kertoi.