Hallitus|Valmentajat

Sami Marouf täydentää Torpan takakentän!

31.8.2017

Heinäkuusta saakka miesten edustusjoukkueen mukana harjoitellut Sami Marouf (28v.) on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ToPo:n kanssa.

Takamiehen paikoilla pelaava 188-senttinen Marouf tuo merkittävän lisän ToPo:n ennestään vankkaan takakentän miehistöön.

Sähäkkä ja ratkaisuvalmis Marouf oli juniorivuosinaan Suomen poikamaajoukkueiden vakiokasvoja, jonka jälkeen Korisliigan parketit tulivat tutuiksi kolmen kauden ajan. 

Tilastoillisesti parhaan kautensa Marouf pelasi Team Componentan paidassa kaudellla 2008-2009, kirjauttaen 6,6 pistettä 43,9% tarkkudella kolmenpisteen kaaren takaa. Viimeisimmän kautensa Korisliigaa Marouf pelasi Porvoossa 4,2 pisteen keskiarvolla kaudella 2010-2011.

Polvivamma keskeytti Tapiolan Hongan kasvatin lupaavan Korisliigauran ja viimeisimmät viralliset ottelut Marouf pelasi 1.divisioonaa Keravalla kaudella 2013- 2014. 

Päävalmentaja Pekka Konttisen mukaan ToPo saa Maroufista merkittävän vahvistuksen

"Ehjän harjoittelujakson jälkeen Samin polvi on pysynyt oireettomana ja on ollut ilo seurata motivoitunutta tekemistä treeneissä. Nopeus ja ratkaisuvalmius eivät ole kadonneet mihinkään, mikä sopii joukkueen systeemiin mainiosti. Löytäessään teräkunnon ja omaksuessaan uusia taitoja, on odotettavissa että Sami tulee pelaamaan kauden edetessä kovalla tasolla. Miehellä on vielä hyvinkin vuosikymmen peliuraa jäljellä ja Sami on tulossa takaisin tosimielellä"

Samin omat kommentit signauksen jälkeen "Sopimus legendaarisen Torpan Poikien kanssa on itselleni erittäin hieno juttu kärsivällisyyttä koettelevan kuntoutuksen jälkeen. Duunia on tehty hampaat irvessä ja nyt pääsee vihdoin nauttimaan taas pelaamisesta, rakkaudesta lajiin!