Hallitus|Valmentajat

ToPo Päivillä upea fiilis!

15.5.2017

Palkitut 2017

85-vuotis juhlavuoden kauden päättäjäiset ToPo Päivät vietettiin Mykissä huikeissa tunnelmissa

Jälleen pääsimme nauttimaan ToPo Päiviä upeassa tunnelmassa junnujen, vanhempien ja kavereiden kanssa! Paikalla oli ilahduttavasti väkeä Munkinseudulta ja vaikka sää näytti vielä aamupäivälläkin epätoivoisen lumiselta niin iltapäiväksi tuli aurinkokin kehiin ulkorastien onneksi.

Ulkona järjestettiin niin kesäkukkamyyntiä, makkaranpaistoa grillillä kuin frisbeegolffiakin. Sisällä puolestaan pyöritettiin perinteistä Onnenpyörää, osallistuttiin arvontaan, lakkailtiin kynsiä, shoppailtiin ToPon fanituotteita ja Treenikaupan urheilukamoja. Lisäksi mukana oli DNA Kaupan piste josta pääsi nappaamaan itselleen edullisen kännykkäliittymän seuradiilin kera!

Unohtaa ei tietysti voi aivan mahtavaa buffettia jonka antimia pääsi nauttimaan ToPo Päivien monisatapäinen osallistujakööri! Ai että mitä herkkuja!!

Korissalissa puolestaan junnut pääsivät rientämään sydämensä kyllyydestä hyvän musiikin ja Niken spiikkauksien siivittämänä. Oli kisoja, pelailua edustusjoukkueen pelaajia vastaan, Naperoparkkia, kasvomaalausta ja slideshow valkokankaalla ToPo-kauden eri otteluista. Lisäksi esillä olivat ToPon historian kattava kokoelma kausijulkaisuja sekä muita juhlajulkaisuja. Ja jotta ei mennyt homma tylsäksi pelattiin ToPo Bingoa 75 hengen voimin palkintoina kaksi lahjakorttia Munkan Kotipizzaan!

Päivät päättivät luonnollisesti perinteinen palkintojenjako jonka avasi puheenjohtaja Karru Leppänen. Ensimmäisenä oli vuorossa Hall of Fame valinnat ja tänä vuonna valintakomitean valinnat kohdistuivat seuraaviin seuran historian merkittäviin henkilöihin; Eri Lindegren, Peter "Spede" Holmström, Hannu "Hanski" Pietinen ja Seppo "Pepe" Pehkonen. Tästä linkistä lisää ToPon Hall of Famesta http://www.topo.fi/hall-of-fame/

Itse kauden joukkueiden ja seuran palkintojenjakotilaisuuden veti jälleen kunniakkaasti Herra Eläin eli Jukka Haarala. Palkintojenjaossa palkittiin jälleen yli 60 junioria ja muita topolaisia. Uusina kiertopalkintoina tulivat mukaan Aksun Malja (monipuolisin pelaaja) ja Naisten edustusjoukkueelle lanseerattu Mallen Malja (selite myöhempänä) sekä Mikko Pehkonen Trophy jonka selite kerrottakoon aina vuosittain itse tapahtuma paikalla. :)

Kiitos kaikille joukkueille, junnuille ja munkkalaisille. Suurin kiitos tietysti jälleen menee junioriemme ihanille vanhemmille jotka järjestivät ToPo Päivät alusta loppuun aivan uskomattomalla topolaisella sydämellä ja innokkuudella!

Kuvat tapahtumasta ToPon Flickr -tilillä johon pääset tästä linkistä.

Klikkaa myös alla olevaan linkkiin josta löydät palkittavien listan.

 

 

Mallen Malja / Naisten edustuksen kiertopalkinto:

Malle Järvimaa on ToPolaisen koriksen ilmentymä pelaajana, valmentaja ja seuraduunarina. Tänä vuonna palkitaan ensi kertaa vuoden naispelaaja Mallen Maljalla. 

Kriteereinä ovat: Pyyteetön työ joukkueen eteen, kannustava pelikaveri, sadan prosentin tsemppi kentän molemmissa päissä, hyvä harjoittelija, laittaa joukkueen edun oman edun edelle.

 

Siltavahdin Pokaali / Miesten edustuksen kiertopalkinto:

Elettiin 80-luvun puoltaväliä. ToPon edustusjoukkueella meni huonosti ja putoaminen divariin uhkasi. Lehdistössä hehkuteltiin että noutaja on jo Munkan sillalla.

Edustusjoukkueen johto mietti päänsä puhki millä ukkoihin saataisiin lisää potkua, ja keksittiinkin noutajan vastustamiseksi Siltavahdin pokaali: jokaisessa jäljellä olevassa ottelussa saisi raadin valitsema paras pelaaja kiinnityksen pyttyyn ja eniten niitä kerännyt sen omakseen.

Auttoiko systeemi tai ei, noutaja saatiin karkotettua jokaisen yritettyä kaikkensa. Pisteitä sarjassa kerättiin tarvittava määrä ja viimeisessä kauden pelissä kukistui Forssa vieraissa mikä takasi säilymisen. 

Siltavahdin pokaalista tuli vuosikausia kestänyt perinne, jonka jakaminen loppui tunnettuihin tapahtumiin.

Yksi pytyistä oli kuitenkin jäljellä Puistotien Kellossa. Kauppisen Jude kyseli olisiko sillä vielä käyttöä, ja sitähän löytyi:

Viimeinen Siltavahdin pokaali on nyt kiertopalkintona miesten joukkueessa. Sen saa vuodeksi kerrallaan haltuunsa kauden aikana parhaan nousun tai venymisen esittänyt pelaaja. 

                *         *       *       *       *       *       *

                Tsemppiä kaikille ja viihtykää hyvän harrastuksen parissa!

                Toivottavat Siltavahdin isäukot

                Holmströmin Spede ja Pietisen Hanski

Liitteet