Henkilökuvassa Emil "Emppu" Djeen

24.3.2017

Emil "Asterix" Djeen Photo by Mikko Rajala , www.liekeissa.com

Kuka, mitä ja missä? Emil Djeen, Torpan Pojat, valmiina 2.välierään Topo - EU lauantaina 16.00 Munkkiniemen Yhteiskoululla!


K(ysymys): Hei kuka sä oot? 

V(astaus): "Oon Emppu 22v nuorin Djeen 00420 Kantsusta"

K: Mikä ja milloin sai sut alottamaan koriksen?

V: "Oon ain harrastanu sitä urheiluu mitä isobroidit harrasti. Pelattii pienen fudist ja sit ku olin joku 11-v broidit siirty koriksee ja tietenki meitsiki sit alko pelaa korista. Samantien rakastuin korikseen." 

K: Oliks joku pelaaja jonka tyyli osui ja upposi, kenestä imit vaikutteet sun peliin? 

V: "Allen Iverson oli lempipelaaja, mul oli pienen sen merkkisii koriskamoi paljon ja tykkäsin kattoo kun se pelaa. Se inspiroi mua kentäl ja kentän ulkopuolel. En kyllä tiiä pelaanko yhtää samalail haha.

K: Missä sä asut, kenen kanssa ja mitä muuta duunailet kun pelaat korista Topossa?

V: "Asun kannelmäes broidin ja frendin kans ja en tee muuta ku treenaan nii paljo ku mahollist. Katon vapaa-ajal korist ja hengailen frendien kans. Tulin just ulkomailt ja mun piti mennä yliopistoon, mut tyräsin mun koulujutut. Yritän vielki jahtaa unelmii ja pyrkii korkeelle tasolle Euroopas ni otan koriksen paljon enemmän tosissaa ku mitä moni voi kuvitella."

K: Mitä sä tiedät Toposta ja sen historiasta, millanen tunne oli tulla osaksi jengiä? 

V: "Itseasias ku alotin koriksen ni vietin ekat about 4 viikkoo Topos sit siirryin eri jengii. Kävin pienen ain Topon peleis ja tunnen monii pelaajii. Esim tunnen Greg Joynerin tosi hyvin, ni kyl on tultu kuultuu paljon tarinoit siit vanhan ajan topo -meiningist, ja sit Rasselt myös ku sen faijaki pelas. Mulle oli helppo tulla Topoon ku oon pelannu melkee jokaisen pelaajan kans jossai vaihees samas jengis!"

K: "Kuka on kopin kovaäänisin jätkä, kuka päättää musiikit?"

V: "Cedu heittää yleensä alkulämppää musat mut kopis varmaa Ilpo. Sil on hauska persoona ja se heittää ain läppää ja saa jengin nauraa, mut en tiiä fiilaaks kukaa ilpon pukkarimusiikkei haahhh!"

K: Sulla kulkee oma Entourage matseissa mukana, ketä ne on? 

V: "Ne on kaikki mun broidei kenet oon tuntenu skidist asti ja pelannu samas jengis. Tulee tukee mua tonne, mut saan myös myöhemmi kämpil kuulla hauskal taval paskapuhet jossen pelaa hyvi ja tee sitä mitä sanon kämpil et aion tehä matsis hahah! Tuutte ehk näkee mykis enemmä mun (entrouragee) ku missää muus matsis..."

K: Lauantain kotimatsi MYK:issä. Viitsisitkö vetää ison matsin, ottaa jengin reppuselkään ja räjäyttää hallin?

V: "Aion antaa 110% ja nostaa tasoo viime matsist ja tiiän et muutki tekee sen ens matsis ni eiköhöhä voitto tuu sielt !!!!"

K: Edellisen kotimatsin Espoota vastaan käänsit himaan huikealla lopulla. Mitä jäi mieleen kisiksen räjäyttämisestä? 

V: "Jooh olin pelannu huonosti koko pelin sit missasin ekan game winnerin ja Juuso hustlas reboundin ja ajo ja syötti meitsille vapaasee ni kaikki creditit Juusolle."

Nöyrä jätkä! Hyvä EMPPU! #ForTheWIn ja kaikki Kannelmäestä ja sen ulkopuolelta huomenna MYK:iin huutamaan Topo välieräsarjan tasoitukseen!