Hallitus|Valmentajat

Välierät käyntiin torstaina

20.3.2017

Espoo - ToPo to 23.3. klo 18.30 Tapiolan urheiluhalli

Miesten ykkösdivisioonan välierät käynnistyvät Torpan Poikien osalta torstaina Tapiolan urheiluhallissa. Espoo halusi siirtää ottelun keskiviikolta torstaille. Espoo vaihtoi myös kotisalinsa Metro Areenalta perinteiseen koripallopyhättöön Tapiolan urheiluhalliin. Hermoillaanko Espoossa?

Torpan kotiottelu pelataan lauantaina kello16 Munkkiniemen yhteiskoululla ja kolmas ottelu heti perään sunnuntaina kello 14 Tapiolassa.

Loppuottelupaikka ratkeaa kolmella voitolla, mutta Espoo ja ToPo eivät todennäköisesti saa toisistaan selvää kolmessa ottelussa, joten tarvittaessa neljäs ottelu pelataan tiistaina 28. maaliskuuta. Torpan kotiottelu kamppaillaan silloin kello 18.30 alkaen Kisahallissa. Jos vielä viideskin ottelu tarvitaan, se pelataan Tapiolassa torstaina 30. maaliskuuta kello 18.30.

Espoolla on kotietu, mutta Torpan Poikien kannattajat pystyvät sen helposti murtamaan. Torstaina siis sankoin joukoin Tapiolaan ja lauantaina täysi hurlumhei päälle kotiluolassa Yhteiskoululla. Odotettavissa on mahtava välieräsarja rakasta naapuria Espoota vastaan.

Toinen välieräpari Lahti-Oulu aloittaa kamppailunsa jo keskiviikkona Lahdessa.