Hallitus|Valmentajat

Viimeisen päänahan metsästys

15.2.2017

ToPo - Järvenpää pe klo 19 Kisahallissa

Torpan Pojat on voittanut tällä kaudella vähintään kerran kaikki miesten koriksen ykkösdivisioonan vastustajansa. Paitsi yhden.

Ainoa voittamaton on ollut Järvenpää, jolle ToPo on hävinnyt hieman heikomman esityksen jälkeen kahdesti (87-78 ja 75-72). Mutta ei hätää - ToPo pääsee korjaamaan tämänkin tilaston ensi perjantaina (17.2.) klo 19 Töölön Kisahallissa.

Torpalla on alla hyvä vierasvoitto Forssasta viime sunnuntailta (77-87). ToPo ei häikäissyt, mutta puolustuksessa toteutettiin nöyrästi pelisuunnitelmaa, ja lähes 90 tehtyä pistettä osoittavat, että hyökkäys kulki riittävän hyvin.

Ilman syksyllä loistanutta Pierre Jallowta pelannut Järvenpää on hävinnyt seitsemän ottelua peräkkäin - tosin useimmat melko niukasti. Joukkue on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin. Helpolla ToPo ei kuitenkaan pääse.

Isot miehet HL Coleman ja Arsene Towa ovat molempien korien alla kovia fyysisiä tekijöitä. Takamiehet Joakim Jousista ja Leo Tarjanne pyörittävät hyvin peliä. Tarjanne on tosi vaarallinen viivan takaa. Järvenpäällä on laadukas viisikko, mutta penkiltä he saavat vähemmän apuja kuin Torppa.

Ottelu on erittäin tärkeä kolmantena sarjassa olevan Torpan kannalta, sillä välieräpaikoista käydään tiukka kamppailu. Järvenpää ei enää play off -viivan yläpuolelle ehdi, mutta silläkään ei ole varaa löysäilyyn. Putoamisviivan alapuolella oleva ja miehistöään vahvistanut Pyrintö on vain neljän pisteen päässä.

Ottelu pelataan perjantaina klo 19 alkaen ja paikka on siis Kisahalli. Katsomossa tavataan ja Järvenpään päänahka vyöllä illaksi Ugariin!