Hallitus|Valmentajat

Juniorit Ricoh-turnauksessa!

24.1.2017

Tuliaisina turnauksesta junnut nappasivat yhteensä neljä mitalia ja aimo annoksen mahtavia pelejä ja hyvää meininkiä!

ToPon Minipojat -06 ottivat omassa sarjassaan kultamitalit voittaen finaalissa Kotkan minipojat. Pojat ovat pelanneet nuoresta iästään huolimatta jo vuositolkulla sarjan kuin sarjan mitalipeleissä ja jälleen poikien koristaidot tulivat esille Ricoh-turnauksessa voittaessaan KTP:n joita vastaan joukkue on pelannut huikeita matseja viimeiset vuodet. Kotkan joukkueessa pelaa myös poikia jotka mukana ToPon minipoikien matkassa tällä kaudella ulkomailla BBBL-turnauksessa jossa ToPo on matkalla yhtenä ennakkosuosikkina kohti Superfinaaleita.

C-tytöt -03 puolestaan nappasivat myös kultaa voittaen finaalissa Keravan Kori80 joukkueen. Tytöt pelasivat koko turnauksen hienoa korista ja ainoa tappio tuli lauantaiaamuna Norjalaiselle joukkueelle. Finaalissa tytöt taistelivat jokaisesta pallosta eivätkä antaneet tuumaakaan periksi missään tilanteessa ja näyttivät taitojaan äänekkäälle katsomolle.

Pronssisia mitaleita tuli myös Minityttöjen -06 sarjoissa. 2006 syntyneet tytöt ovat poikien tavoin olleet jo mukana kilpakentillä vuosia mikä näkyykin kentällä upeina yhteispeleinä ja tytöt tuntevat toistensa pelitavat kuin omat taskunsa. Näiden tyttöjen pelejä kannattaa tulla katsomaan!

ToPon joukkueita oli mukana myös B-tyttöjen, Minipojat -05 ja Mikrotyttöjen -07 sarjoissa. Upeita pelejä ja lukuisia tiukkoja sellaisia oli tarjolla läpi turnauksen. Turnauksien parhainta antia on aina isot pelimäärät ja joukkueiden yhdessä vietetty aika turnausviikonloppuna. 

Kiitos PuHu turnausjärjestelyistä jälleen ja ensi vuonna uudestaan!