Hallitus|Valmentajat

ToPo Naiset hurjassa heittovireessä!

16.10.2016

Naiset avasi kauden kotiottelunsa Mykissä voitolla BC Nokiasta luvuin 79-47.

Ottelu alkoi tasaväkisissä merkeissä ja ensimmäinen erä päättyi lukemiin 17-13. Molemmat joukkueet olivat tulleet kentälle taistelemaan jokaisesta irtopallosta ja pelaamaan viihdyttävää nopeavauhtista koripalloa. ToPon "Twin Towers" Hämäläinen ja Kiiskinen ottivat kuitenkin komennon lähellä koria sekä puolustaen agressiivisesti Nokian pallonskriinejä eikä vierailijat päässeet helppoihin kuppeihin kirveelläkään. Mainitsematta ei voi myöskään jättää taistelukaksikkoa Kukkamäki & Ukkonen jotka eivät antaneet vastustajalle tilaa senttiäkään läpi ottelun. Siiri palkittiin myös joukkueen parhaana pelaajana. 

Ottelun edetessä oli selvää että jos ToPon transition kolkit uppoavat ei tähtipaitoja tulla pysäyttämään ja ei kestänytkään kauaa kun kotiyleisön riemuksi joukkueen veteraani Hanna ja salamannopea Laura alkoivat pistää palloa pussiin kaaren takaa. Takamies parivaljakko naulasi ottelussa yhteensä 8 kolmosta! Nokia kuitenkin pysyi vauhdissa hyvin mukana pitkälti tarkkakätisen laituri Tuulia Timon kovilla heitoilla ja vikkelän takurin Kaukopaasin ärhäkällä puolustuksella. Tauolle mentiin tilanteessa 36-23. 

Kolmas erä alkoi Nokian komennuksessa kunnes Hanna jälleen päätti toisin ja iski 4 sekunnin sisään kaksi isoa jolloin kuului ensimmäistä kertaa ottelussa pientä natinaa vastustajien selkärangasta. Viimeisen niitin arkkuun laittoi ToPon Jessi "Paitsio" Johansson juosten nopeita hyökkäyksiä ToPon armottoman puolustuksen siivillä. 

Vikaan erään lähdettiin lukemista 64-39. Nokia ei kuitenkaan missään vaiheessa lakannut pelaamasta ja ottelu oli selvistä loppunumeroista huolimatta viihdyttävää taistelua jokaisesta pallosta viimeiselle sekunnille asti. Nokian peli oli sarjaa ajatellen hyvin vakuuttavaa ja tulevat varmasti iskemään kovaa keväällä Munkkalaisten matkustaessa Keski-Suomeen. ;)

Lopputulos 79-47

 

Stats:

Nokia: Kaukopaasi 6p/4r/2s/3st, Timo 17/4 (MVP), Mäkelä 5/14/3s/2st, Välimaa 4/6, Lehtola 11/3s

ToPo: Sundström 4/2/4s, Kervinen 3/1s, Juhola 12/2st, Johansson 10/5, Vänttinen 0/8/3s/3st, Hämäläinen 10/8, Kukkamäki 7/6, Valkeinen 18/5, Virtanen 3/1, Ukkonen 6/7/2st (MVP), Kiiskinen 6/4/3s