Hallitus|Valmentajat

Ukko Munkki Cupissa tapahtuu!

9.9.2016

Ukko Munkki Cup herätetään henkiin pitkän tauon jälkeen lauantaina 10.9.2016 Munkkiniemen yhteiskoulussa. Neljän ottelun päivä pitää sisällään paitsi ottelut, mutta myös paljon muuta ToPo -tapahtumaa!

Ukko Munkki Cup huipentuu illan päätapahtumaan, jossa Topo ja Espoo United lyövät ensimmäisen kerran yhteen. Ilmaistapahtumassa nähdään varmasti kovaa paikalliskamppailulle ominaista derby -tunnelmaa. Illan päätapahtuma alkaa kello 18.15.

Topon uudet tuotteet ovat myös saapuneet ja myynnissä. Lisäksi huikea buffet pitää huolen, ettei nälkä tai jano iske kesken ottelumaratonin. Tärkeintä on, että yleisöä on paljon ja viihtyvyys, sekä korkea desibelitaso.

Ugari Cupissa on myös myynnissä Topon kausikortit, joilla pääsee seuraamaan niin miesten kuin naisten edustusjoukkueen kaikki kotiottelut. Normaalin kausikortin hinta on 95 eur ja Topon jäsenille 75 euroa. Vip -kausarilla saa luonnollisesti paremmat edut ja niitä myydään lauantaina hintaan 195 euroa.

Topon yhteistyökumppaniksi liittynyt Huimala tarjoaa myös Topo -päivää (3.10) hintaan 15 eur. Kaikki tapahtuman tuotot menevät lyhentämättömästi Torpan Poikien hyväksi. 

"Taisteleva Topo kentällä!"

Kaiken kaikkiaan tärkeintä on kuitenkin saapua paikalle ja kannustaa Topon joukkueet espoolaisten vieraiden kaatoon! Ukko Munkki Cup on loistava lämmittelytapahtuma vajaan neljän viikon päästä käynnistyvään sarjaan.

"Meillä on joukkue hyvin valmistautunut tapahtumaan. Lähdemme näyttämään kotiyleisölle taistelevaa ilmettä ja toivottavasti laadukasta koripalloa. Joukkue on nyt kasassa ja esiintyy ensimmäistä kertaa yleisölle. Vähän on varmasti perhosia vatsanpohjassa jokaisella, mutta uskon Espoo Unitedin sytyttävän niin meidät kuin yleisön parhaimpaan mahdolliseen suoritukseen. Kyllä melko vakava syy saa olla jos lauantaina ei löydä itseään MYK:istä huutamassa Topoa voittoon", Kapteeni Ipe Pehkonen hekumoi tapahtuman aattona.