Hallitus|Valmentajat

Kaisa Valtakari Lappeenrannan Catzista ToPoon

30.8.2011

Neljä viime kautta Lappeenrannan Catzissa pelannut ToPon kasvatti Kaisa Valtakari siirtyy 1+1 vuoden mittaisella sopimuksella naisten SM-seura ToPon vahvuuteen. Laiturina pelaava Valtakari tuo nuoreen helsinkiläisjoukkueeseen kokemusta ja heittovoimaa.

 Koko kesän ToPossa harjoitellut Kaisa odottaa innolla sarjan alkamista. ”On kiva palata Topoon ja Kisahalliin. Joukkuehenkemme on aivan loistava ja treenaaminen on ollut mukavaa mutta samalla kovaa. Vaikka olemme nuori joukkue, löytyy meiltä kansainvälistä kokemusta mahtavasti. Tällä joukkueella tulemme menemään pitkälle.”  Kaisa toivoo saavansa enemmän vastuuta nyt ToPossa kuin Lappeenrannassa.

ToPon päävalmentaja Mikko Kurjen mukaan ” Kaisa tuo nuoreen joukkueeseemme kokemusta ja heittotaitoa. Kaisa on jo osoittanut harjoituksissa monipuolisempaa pelaamista kuin mitä häneltä on totuttu näkemään. Halu näyttää hänellä tuntuu olevan kova."

 

Viime kaudella 31 ottelua pelannut Kaisa heitti keskimäärin 3,6 pistettä ottelua kohden. Maaottelukokemusta hänelle on kertynyt yhteensä 75 ottelun edestä. Naismaajoukkuettamme hän on edustanut 22 kertaa.

 

Muut ToPon pelaajat ovat Alli Arppe, Meriem Eerikinharju, Anette Juvonen, Ellen Nurmi, Fiina Oljemark, Laura Saarinen, Kaihla Szunko, Hanna Valkeinen, Saara Wahlgren ja Sophie Weckström.

Lisätietoja: Mikko Kurki ja Markku Saarikoski