Hallitus|Valmentajat

ToPon naiset tavoittelee divarin voittoa!

3.8.2016

Kesäharjoitukset rullaavat täydellä teholla ja kauden alkua odotetaan innolla! Joukkueessa on niin tuttuja nimiä kuin uusia kasvoja.

ToPo on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudella joukkueessa divaria pelanneiden Janika Sundströmin, Hanna Valkeisen, Siiri Ukkosen, Juuli Piiroisen, Emma Närvän sekä Emilia Kukkamäen kanssa.

Valkeinen (-87) oli ennen loukkaantumistaan divarin parhaita korintekijöitä (13,7p/3,9reb). Sundström (-87) kirjautti kevätkaudella tilastot 11,6p/2,3reb. Ukkonen (-95) oli joukkueen paras levypalloissa, 3,6p/7,4reb. Piiroisen (-85) tilastot viime kaudelta olivat 3,7p/3,6reb. Närvä kirjautti tilastoikseen puolestaan 4,4p/2,1reb ja Kukkamäki 6,9p/4,2reb.

ToPon naisiin siirtyy lisäksi Silja Kiiskinen (-97) seuran viime kauden A-juniorijoukkueesta. Kiiskisen tilastot A-junnujen SM-sarjasta olivat 6,6 pistettä ja huikeat 9,3 levypalloa ottelua kohden.

Takakentällä vauhtia tulee pitämään ToPoon paluumuuton tekevät Laura Juhola (-93) ja Sara Kervinen (-94). Laura oli mukana Lappeenrannan Catzissa voittamassa Suomen Mestaruutta. Sara siirtyy ToPoon Puhuttarista jossa pelasi edellisen kauden.

Pitkään päähän joukkue on saanut kovan vahvistuksen. Fanny Kilpinen vietti edellisen vuoden rapakon takana ja on nyt intoa puhkuen takaisin Suomen pelikentillä ToPon paidassa. Korisliigaa Kilpinen pelasi HyPon riveissä 2014-2015.

Laiturin paikalla viihtyvä 178 senttinen Emma Virtanen (-93) tuo joukkueeseen lisää ratkaisuvoimaa ja monipuolisuutta pystyen pelaamaan useampaakin pelipaikkaa.

Joukkueen valmentajana jatkaa Janne Rauramo apunaan Antti Lindholm. 

“Olemme saaneet kokoon kilpailukykyisen joukkueen ja tavoite on taistella divarin voitosta ja noususta liigaan”, Rauramo kertoo. 

“Seurassa on hyvä meininki ja pyrimme jatkossakin kehittämään junioripolkua supermikroista kansalliselle huipulle sekä miehissä että naisissa”.