Hallitus|Valmentajat

Miesten VIP-kausikortit myynnissä!

19.7.2016

Ole mukana rakentamassa ToPon uutta tulemista ja tilaa itsellesi VIP-kausikortti omalla varatulla paikalla!

ToPon miesten edustusjoukkue tekee paluun valtakunnalliselle tasolle. Joukkue pelaa kotiottelunsa Munkkiniemen yhteiskoulussa. Joukkue alkaa olla kasassa ja koostuu pitkälti ToPon omista kasvateista ja paluumuuttajista ToPoon. Mukana kentällä ovat mm. Ipe Pehkonen, Cedric Latimer, Juuso Kauppinen ja Rasmus Marttinen. Kovia vahvistuksia ovat myös pitkän liigakokemuksen omaava Nigel Moore, sekä KTP:sta ToPoon siirtynyt Miki Kuusisto.

Nyt myynnissä oleva VIP-kausari sisältää numeroidun istumapaikan kaikkiin kotiotteluihin (sis.pudotuspelit) ja puoliaikatarjoilun. Yksityishenkilön VIP-kausikortti on hinnaltaan 195e.

Tarjoamme VIP-kausikorttia myös yrityksille. Yrityskausarin hinta on 295e. Tämä sisältää samat edut kuin yksityishenkilön kausikortti ja lisäksi mainitaan ToPon medioissa yritykset, jotka ovat ostaneet VIP-kausarin. Jos olette kiinnostuneita useammasta kausikortista, on meillä tarjota laajempaa näkyvyyttä:

esim. 

Kaksi VIP-kausikorttia; ToPon yhteistyökumppani nettisivuilla ja Facebookissa

Kolme VIP-kausikorttia ToPon yhteistyökumppani nettisivuilla ja Facebookissa, yksi otteluisännyys ToPon kotiotteluissa.

Neljä VIP-kausikorttia ToPon yhteistyökumppani nettisivuilla ja Facebookissa, yksi otteluisännyys ToPon kotiotteluissa ja näkyvyyselementti ToPon kotipeleissä.

Kausikorttitilauskaavakkeeseen pääset tästä linkistä.

Kausikorttitilaukset voi lähettää myös osoitteeseen torpanpojat@icloud.com tai janne.rauramo@topo.fi.

Keskustelemme mielellämme myös muista yhteistyön mahdollisuuksista!

 

Lisätietoja,

 

Torpan Pojat Staff

045-2610276

torpanpojat@icloud.com