Hallitus|Valmentajat

ToPon Miehiin kaksi huippupeluria!

12.7.2016

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimukset yli sata Korisliiga-ottelua pelanneen Cedric Latimerin, 28, sekä Korisliigassa KTP:ssä neljä kautta pelanneen Miki Kuusiston, 21, kanssa.

Tervetuloa jengiin: Miki Kuusisto!

Torpan Pojat on solminut sopimuksen alkavasta kaudesta 21-vuotiaan 194cm lupaavan KTP -kasvatin kanssa. Miki tuo vaarallisuutta ja kokoa Topon takakentälle. Kokemusta Korisliigaparketeilta on jo useamman vuoden ajalta.

Topossa Kuusistolle povataan isoa roolia. Päävalmentaja Konttinen saa entistä enemmän vaihtoehtoja viisikon muodostamiseen ison takamiehen myötä.

 

 

"Innolla lähdössä ensi kauteen, odotan kovia pelejä ja hyvää menestystä niistä. Opiskelujen perässä päätin lähteä Helsinkiin ja Topo oli eka jengi jonka kanssa halusin olla yhteyksissä! Hyvillä fiiliksillä tästä eteenpäin!", Kuusisto kommentoi uutta lukua urallaan.

 

Hyvät naiset ja herrat. Haluamme toivottaa isolla Topo-tervehdyksellä tervetulleeksi korin alle kovan luokan pelimiehen. Cedric "Cedu" Latimer pukee Munkkiniemen tähtipaidan ylleen kaudeksi 2016-2017!

Cedu on esiintynyt urallaan isossa roolissa niin nuorten maajoukkueissa kuin Korisliigassa. Cedu valittiin Liigan tulokkaaksi kaudella 2010-2011.

Jalat ovat jälleen täydessä terässä ja välivuoden jälkeen motivaatio on korkealla.

"Tosi siistiä päästä edustamaan Topoa miesten tasolla. 1da on muodostumassa todella kovaksi sarjaksi, jossa on paljon perinteikkäitä jengejä mukana. Toivottavasti pystyn tuomaan kentälle ja sen ulkopuolelle kokemusta ja tehoa. Kova into päästä osaksi nuorta ja nälkäistä joukkuetta ja itse parketille painimaan voitoista!"

 

Ps. Muistakaa tykätä myös sivustamme! Luvassa on tiedotteita ja kisoja Topo2.0 -suhteen!

Tästä linkistä liiton uutiseen:

http://www.basket.fi/uutiset/etusivun_uutiset2/?x33156=40867657