Hallitus|Valmentajat

EHBT:sta kaksi voittoa ja yksi pronssi

28.8.2011

Torpan Poikien juniorijoukkeiden saaliina viikonvaihteen Espoon EHBT-turnauksesta oli kaksi sarjavoittoa ja yksi kolmossija. B-poikien joukkue voitti sarjansa, samoin kuin 98-syntyneet tytöt. A-pojat pelasivat pronssille.

A- ja B-poika sekä tyttöikäisten sarjoihin oli tänä vuonna tehty EHBT:ssä muutos. Niissä pelattiin kutsusarjat, joihin järjestäjä oli kutsunut etukäteen arvioiden maan parhaat joukkueet. Näin haluttiin varmistaa sarjoihin osallistuneile joukeille laadukas turnaus. ToPo sai kutsun kaikkiin sarjoihin.

B-pojat pelasivat kutsusarjassa hienon turnauksen. Joukkue eteni finaaliin ja voitti siellä KTP korein 44-40.

A-pojat pelasivat myös hienon turnauksen. Joukkue sai peli peliltä systeemejään yhä parempaan kuosiin. Nuori joukkue ylsi lopulta pronssille kaataen pronssipelissä Vilppaan 53-41.

Toisen turnausvoiton Espoosta toi 98-tytöt, jotka voittivat turnauksen loppuottelussa EBT:n 42 - 32.

A-tytöt sijoittuivat kutsusarjassa kymmenenneksi ja B-tytöt kahdeksanneksi. A-poikien toisen joukkueen sijoitus kilpasarjassa oli kymmenes ja B-poikien toinen joukkue oli vastaavassa sarjassa 13.

A- ja B-poikien sekä tyttöjen sarjoissa on nyt vuorosssa ranking-listojen laatiminen SM-karsintaturnauksia varten. A- ja B-poikien sijoitukset turnauksessa olivat hyvä näyttö tätä varten.