Hallitus|Valmentajat

A-tytöt 2016-2017

19.4.2016

ToPon A-tytöt lähtee tavoittelemaan paikkaa SM-sarjaan myös ensi vuonna. Joukkueen kasaaminen on käynnissä!

 

·        A-tytöillä hieno kausi takana ja playoffpaikka lähellä. Muutamia huippumatseja myös kärkijoukkueita vastaan!

·        Ensi kaudeksi tarkoitus luoda myös kilpailukykyinen SM-proggis tytöille, jossa hyvät olosuhteet harjoittelulle ja pelaamiselle.

·        Valmennuskuvio toistaiseksi auki, mutta tilanteeseen etsitään ratkaisua Mikko Kurjen, toiminnanjohtaja Jomi Suhosen ja allekirjoittaneen toimesta.

·        Huhti- ja toukokuussa tytöillä on mahdollisuus harjoitella naisten edustusjoukkueen kanssa; harjoitukset koostuvat lähinnä heittotreeneistä ja peleistä. Eilen (18.4.) yhteistreeneissä oli seitsemän viime kauden A-tyttöä. He pärjäsivät erittäin hyvin ja meininki oli positiivinen.

·        Tyttöjen kesäharjoittelusta vastaa Janne Rauramo yhdessä Adrian Reyesin kanssa, joka toimi viime kaudella naisten ja A-poikien apuvalmentajana. Adrian on huippuvalmentaja, jonka toiminnasta sekä pelaajat, että valmentajat ovat antaneet pelkästään positiivista palautetta.

·        Kesäharjoittelun muoto tarkentuu toukokuun aikana. Pyrimme yhdessä Adrianin ja seuran fysiikkavalmentajan kanssa luomaan selkeän ohjelman koko kesän ajalle mahdollisimman pian.

·        Kaikilla tytöillä (-97, -98 ja -99) on mahdollisuus pelata aikuisten sarjoja ensi kaudella. Seuralla on paikka sekä naisten valtakunnallisessa I-divisioonassa, että alueellisessa II-divarissa.

·        A-tyttöjen osalta SM-sarja on luonnollisesti ensisijainen tavoite ja siihen keskitytään täysipainoisesti. Naisten pelit tulevat siihen päälle kykyjen ja jaksamisen mukaan.

 

Kaikkiin kysymyksiin vastaan mielelläni. Minut tavoittaa

p. 045-2610276 ja sähköpostilla janne.rauramo@topo.fi.

-Janne Rauramo, päävalmentaja, ToPo Naiset