Hallitus|Valmentajat

C-Tytöt Scaniassa ottamassa ensi askeleet kv-peleihin!

25.3.2016

Ensimmäisestä päivästä kaksi ottelua takana ja saldona 1 voitto ja 1 tappio.

C-tytöt on tällä kaudella ottanut aimo harppauksia eteenpäin. Ensin syksyltä joukkue saavutti hienosti tavoitteensa kevään SM-sarjaan jonka lisäksi joukkue sai kutsun Scania turnaukseen ja samalla joukkueen ensimmäisiin kovemman luokan kansainvälisiin peleihin.

Ensimmäisessä ottelussa Scaniassa joukkue ei ollut aivan valmis pelin fyysiseen linjaan ja vastustaja Marbo vei ottelun ensimmäisen puoliskon levypallo- ja irtopallopeliä mielin määrin. Vaikka ToPo pääsi otteluun vielä mukaan ja ottelu oli pitkään alle 10 pisteen erolla anybodys game niin toisen erän teurastuksesta 19-6 ei loppujen lopuksi pystytty toipumaan ja ToPo taipui Marbolle luvuin 57-40.

Toisessa ottelussa nähtiin jälleen C-Tytöt johon kaikki on tottuneita eli terrierimäistä taistelua joka pallosta jonka turvin Torppa otti makean pisteen voiton jännittävässä kamppailussa BMS Herleviä vastaan. Joukkue sai takaisin maailmanmatkaajan Ilonan biddy-reissulta ja Welma osasi jälleen käyttää Ilonan passit hyväkseen ja nakutti matsissa käsittämättömät 8 kolmosta. Kyllä olisi Stephen Currytkin kovilla Welman käsittelyssä kolmoskisoissa, sen verran jäätävä on joukkueen ykköspyssyn ranne. Koko joukkue kuitenkin pelasi todella hienoa korista läpi matsin ja onnistumisia tuli laajalta rintamalta johon vastustajalla ei ollut lääkkeitä.

Huomenna jatkuu aamupelillä ja vastassa on Lobas. Voitolla irtoaa jatkopelit jolloin vastaan asettuisi näillä näkymin joko Pyrintö tai EBT kotosuomesta.

Over n out, lisää raporttia tulossa...