Hallitus|Valmentajat

Ricoh turnauksessa mitaleita ja mahtavaa meininkiä Topon joukkueilla!

25.1.2016

Mikropojat 2007 nappasi kultaa ensimmäisessä turnauksessaan!

Huikeita matseja läpi turnauksen kaikilla osallistuneilla Topon jengeillä. Tapahtumaa riitti niin kentällä kuin katsomoissakin ja tunnelma oli korkealla jokaisessa ottelussa.

Veni, vidi, vici. Mikropojat 2007 ei aikaillut mitalijahdissa vaan pokkasi kultaa puhtaalla pelillä heti ensimmäisessä turnauksessaan. Huikeita otteita jokaiselta pojalta ottelusta toiseen ja joukkueen peli meni jatkuvasti eteenpäin turnauksen edetessä. Valmentajat usein yhtyivät katsomon "Wooooohooo"-kannustushuutoihin kun pojat esittivät parastaan. Mageita passeja, koreja ja blokkeja sekä perinteistä Topolaista joukkuepeliä sydän mukana!

Mikropojat 2006 otti myös hienosti turnauksesta hopeamitalit ja kulta meni tällä kertaa rakkaalle viholliselle Hongalle. ToPo voitti hienosti semifinaaleissa KTP:n sillä pari edellistä kertaa heitä vastaan on voitot jäänyt Kotkaan. Finaaleissa Honka tällä kertaa parempi luvuin 39-36.

C-Tytöt 02 pelasi turnauksessa kahdella joukkueella Challenger- sekä Kilpasarjaa. Challengersarjassa joukkue selvitti tiensä Final Four peleihin asti alkusarjan huikeilla otteilla. Alkusarjassa jopa kaksi ottelua meni jatkoajalle ja joukkueen perämoottori Kitra hoiteli molemmat "Sudden Death"-jatkoajat runsaslukuisten Topolaiskatsojien riemuksi kylmäpäisellä viimeistelyllä! Final Four peleissä ei jalat riittänyt tällä kertaa mitaleille mutta tunnelma oli korkealla myös neljännestä sijasta turnauksen mahtavien otteiden jäljiltä. Pelaajat ja joukkue esitti huikeita suorituksia ja taistelua läpi viikonlopun!

Kilpasarjassa C-tytöt pelasivat itsensä seitsemännelle sijalle voittaen turnauksen viimeisessä pelissä BC Nokian. Vaikka Pantterit katkaisivat tällä kertaa Topon etenemisen mitalipeleihin ei joukkueella ole syytä pitää katsetta maassa. Koko joukkue taisteli läpi turnauksen tuttuun tyyliinsä eikä antanut periksi missään vaiheessa. Turnaus toimi todella hyvänä harjoitusalustana tuleville SM-peleille ja seuraavassa SM-turnauksessa onkin vastassa turnauksessa kohdattu Lappeenrannan Catz.

VAMOS TOPO!!