Hallitus|Valmentajat

Supermikrot nappasivat kultaa Helmi Center Tournamentissa

4.1.2016

Kultamitalit kaulassa, hymyt herkässä niin pojilla kuin valmentajillakin.

Topon pojat-08 –joukkueen uusi vuosi käynnistyi vauhdikkaasti lauantaina 2.1. Masun järjestämällä Helmi Center Tournamentilla. Topo voitti kaikki ottelunsa ja nappasi turnauksen kirkkaimmat mitalit.

Uuden vuoden juhlinnasta jääneet univelat ja aikaisen turnausaamun unihiekat oli hetkessä historiaa, kun pojat saivat ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Hongan. Honka tempaisi heti alkuun useamman korin. Topon pojat pistivät uuden vaihteen silmään ja voittivat lopulta erittäin tasaisen ja jännittävän pelin yhdellä pisteellä.

Päivän toisessa ja kolmannessa matsissa oli vastassa kaksi turnausjärjestäjä Masun omaa joukkuetta. Topon innokkaat supermikrot taiteilivat koreja siihen malliin, että juhlivat voittoa molempien otteluiden jälkeen.

Turnauksen viimeisessä ottelussa vastassa oli JKS. Pojissa alkoi jo näkyä pieniä väsymyksen merkkejä mutta hienosti skarpattiin vielä viimeisestäkin pelistä voitto kotiin ja sitä myötä koko turnauksen voitto. Riemulla ei ollut rajaa kun pojat saivat kultamitalit kaulaan.