Hallitus|Valmentajat

ToPo on Munkan kunkku

30.11.2015

MuKi - ToPo 49 - 75 (26-34)

Historiallinen paikallisottelu Munkkiniemen Kisapoikien ja ToPo:n välillä päättyi Torpan selkeään voittoon. A-poikien SM-sarjaottelu päättyi lauantaina (28.11.) ToPo:lle loppujen lopuksi selvästi 49 - 75 (16-15, 10-19, 15-19, 8-22).

ToPo jatkaa puhtaalla pelillä A-poikien sarjakärjessä yhdessä Jyväskylän HoNsU:n kanssa. Pari vuotta nuoremmalla porukalla pelaava MuKi on seitsemäntenä kahdella voitolla.

Ottelu oli selkeää topolaisten hallintaa ensimmäisen jakson jälkeen ottelun loppuun saakka. ToPo:n pisterohmu oli 30 minuuttia pelannut Henri Kantonen (21 pistettä). Myös Tuomas Laine (14) ja Niko Lindholm (10) pääsivät yli kymmenen pisteen. Jonis Heikkinen hallitsi levypalloja (8).

Rasmus Marttinen palasi sairastuvalta tositoimiin. Rasse sai pelata veljeään Pyryä vastaan. Ottelun toinen veljespari oli Arttu Lecklin (ToPo) ja Otto Lecklin (MuKi). Kolmannen veljesparin kamppailu ei toteutunut, sillä MuKi:n Tuomas Oksa sai pelata ilman isoveljen Matias Oksan vartiointia. Matias ja Joel Jokinen olivat ottelusta pois abiturienttien rientojen vuoksi.

ToPo kohtaa ensi lauantaina (5.12.) kotonaan klo 16.20 KTP:n Kotkasta. Sarjan kärkipäähän veikattu KTP on kärsinyt pelaajapulasta, sillä osa Kotkan A-pojista keskittyivät alkukaudesta vain miesten peleihin.

Nyt Vili Nyman, Joona Tuomala ja Severi Kaukiainen ovat palanneet Karri Kallion tueksi A-poikien miehistöön. Muutaman niukan tappion kärsineellä KTP:llä on vain yksi voitto, mutta viime kierroksella joukkue hävisi vain kahdella pisteellä sarjaa Torpan kanssa johtavalle Jyväskylälle. Lauantaina on luvassa totista vääntöä Mykin salissa, jos KTP saa jalkeille parhaan miehistönsä.

ToPo:n pisteet ja levyt MuKi-ottelussa: Henri Kantonen 21/5, Tuomas Laine 14/3, Niko Lindholm 10/4, Antti Hämmäinen 8/4, Henrik Ketola 5/4, Arttu Lecklin 5/1, Jonis Heikkinen 4/8, Kalle Johansson 3/2, Rasmus Marttinen 3/2, Väinö Haajanen 2/1, Pekki Taari -/-, Elmo Innanen -/-.