Hallitus|Valmentajat

ToPon Naisten sopimustilanne juhannuksena

29.6.2011

'Odotamme ilolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno, vaikka hävisimme niukasti loppuottelupaikan ja mitalin' kertoo vuoden valmentajatittelin pokannut päävalmentajana jatkava Mikko Kurki. 'Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen, Anette Juvosen, Ellen Nurmen, Laura Saarisen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueeststa jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemm kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä.'

'Vaikka pelaajasopimuksia meillä on jo mukavasti, otamme vielä vastaan uusia halukkaita pelaajia sekä SM sarjan joukkueeseen, että 1-divisioonaan ja A-tyttöjen joukkueeseen' lisää puolestaan Santtu Koskinen, joka vetää ToPon naisjoukkueita yhdessaä Mikko Kurjen kanssa.

'Painopiste on pelaajien ja joukkueen kehittämisessä, vaikka kilpailukykyä ja kokemusta tarvitaan myös' kertovat Koskinen ja Kurki.

'Mielenkiinto ToPon naisten ja tyttöjen toimintaan on ollut positiivista, kun olemme saaneet mukaan niin entisiä kuin uusiakin yhteistyökumppaneita. Tämä mahdollistaa hieman laajemman näkyvyyden Helsingin ainoalle pääsarjajoukkueelle ja tukee lajia koko pääkaupunkiseudulla. ToPon tulevan kauden budjetti on erittäin realistinen ja lähdemme seuraaviin kahteen kauteen haastamaan muut joukkueet talouden tosiasiat mielessä. Tämä sopii myös linjaukseemme kehittää koripalloa niin mahdollisuuksia etsiville pelaajille kuin uusille katsojille.' kertoo puolestan Markku Saarikoski ToPon naisten tukiryhmästä.

Lisätiedot ja uudet kontaktit :
Mikko Kurki 040 515 5611
Santtu Koskinen 045 111 9454
Markku Saarikoski 050 394 9991 ( tukiryhmästä )