Hallitus|Valmentajat

ToPon Naisten SM-ja muut joukkueet täydentyvät

14.6.2011

"Odotamme innolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno vaikka hävisimmekin niukasti loppuottelupaikan ja mitalin" kertoo päävalmentaja Mikko Kurki. "Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueesta jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemme kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä."

"Otamme vielä vastaan uusia halukkaita pelaajia sekä SM sarjan joukkueeseen,että 1-divisioonan joukkueeseen" lisää puolestaan Santtu Koskinen joka vetää ToPon naisjoukkueita yhdessä vuoden valmentajatittelin pokanneen Mikko Kurjen kanssa.

"Painopiste on pelaajien ja joukkueen kehittämisessä, vaikka kilpailukykyä ja kokemusta tarvitaan myös" kertovat Koskinen ja Kurki.

ToPon naisten ja tyttöjen toimintaan tulevalle kaudelle on saatu mukaan entisiä ja uusia yhteistyökumppaneita. Tämä mahdollistaa hieman laajemman näkyvyyden Helsingin ainoalle pääsarjajoukkueelle ja tukee lajia koko pääkaupunkiseudulla. "ToPon budjetti on erittäin realistinen edelleen ja lähdemme seuraaviin kahteen kauteen talouden tosiasiat mielessä. Tämä sopii myös hyvin linjaukseemme kehittää koripalloa niin mahdollisuuksia etsiville pelaajille kuin uusille katsojille." Kertoo puolestaan Markku Saarikoski ToPon naisten tukiryhmästä.

 

Lisätiedot ja uudet kontaktit:

 

Mikko Kurki gsm 040 5155611

Santtu Koskinen gsm 045 1119454

Markku Saarikoski (tukiryhmäasiat) gsm 050 3949991

sähköposti: topo(at)topo.fi