Topo Academy Golf

28.5.2011

Kutsu Topo Academy-Golfkilpailuun Aika: Lauantai 23.7.2011 Klo 09.00 Yhteislähtö Paikka: Gumböle Golf, Gumbölentie 20 Pelitapa: Tasoituksellinen Pistebogey (Miesten ja Naisten sarja), tasoitusrajat miehillä 30,0 ja naisilla 36,0, Lisäksi Erikoiskilpailuja Hinta: 100 euroa (Green fee, ruoka, tuki Academylle), suoritetaan käteisenä ennen tiiausta caddiemasterille.

Arvoisat koripallon- ja/tai golfinystävät. Minulla on ilo kutsua sinut Topon Academy-projektin tukemiseksi järjestettävään golftapahtumaan Gumböleen. Tarkoituksena on pelata hauska golfkilpailu koripallohenkisten ihmisten kesken. Rajoituksia osallistumiselle ei ole ja onkin sallittua sekä suotavaa haastaa tuttuja koripallopiireistä ja myös niiden ulkopuolelta tukemaan hyvää tarkoitusta.

Topo Academy-golfkilpailulla kerätään rahaa Topo Academy tuki ry:lle, jonka tarkoituksena on mahdollistaa Topon vanhimmille poikajunioreille ja juuri juniori-iän ylittäneille kehitysjoukkueet miesten 1. divisioonassa ja alle 20-vuotiaiden NEYBL-(North European Youth Basketball League) sarjassa. Tällaisen kehitysportaan tarjoaminen nuorille koripalloilijoille luo edellytykset nousta aina koripalloammattilaiseksi asti riippuen omasta taidosta ja tahdosta.

Mikäli kiinnostuksesi tähän odotettuun golftapahtumaan heräsi, niin toimi seuraavasti:
- Kerää mukaan kaikki halukkaat perheenjäsenet ja kaverit
- Ilmoita osallistujat mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.7 mennessä osoitteeseen anssi.laiho@welho.com. Otsikoksi Topo Academy golf ja lisäksi Nimi, Hcp, Seura.
- Aloita golfharjoittelu välittömästi, jotta olet parhaimmillasi kun hienot palkinnot ja ennen kaikkea koripallopiirien golfherruus jaetaan 23.7 Gumbölessä.


Topo Academy tuki ry:n puolesta

Anssi Laiho
p.0405813291