Mökin Äijät kohtaa Sveitsin maajoukkuemiehiä vilisevän Vacallon pe 13.5.

12.5.2011

Tervetuloa Haagaan pe 13.5. klo 18 alkavaan otteluun. Katsomoon mahtuu ja otteluun on vapaa pääsy.

 

Vacallo Sveitsin Luganosta MökÄ:n vieraaksi

 

Torpan Poikien perinnejoukkue Mökin Äijät (MökÄ) kohtaa perjantaina 13.5. kello 18:00 alkavassa ottelussa Haagan paloasemalla Sveitsin Luganosta kotoisin olevan Vacallon.

Vacallo koostuu pitkälti Sveitsin entisistä maajoukkuemiehistä, joiden aktiiviura on päättynyt vain muutamia vuosia sitten. Vacallon vierailu Suomessa on vastavierailu ja seurausta MökÄ:n vuodentakaisesta pelimatkasta Sveitsiin. Silloin Luganossa käyty ottelu päättyi sveitsiläisten voittoon, mutta ottelu oli yli puolenvälin tiukka Äijien sitkeän taistelun johdosta.

Tämän vuoden otteluun MökÄ on vahvistunut muutaman uuden pelaajan liityttyä joukkueeseen, joten taas on odotettavissa tiukka ottelu.

Suomen mestari Gary Stich on Vacallon keskushahmoja

 

ToPon miesten liigajoukkueessa vahvistuksena 1978 Suomen mestaruuden voittanut Gary Stich on monelle mökäläiselle tuttu omalta aktiiviuralta. Perjantain pelin jälkeen sveitsiläisille vieraille on järjestettymonenlaista ohjelmaa koko viikonvaihteen ajan. Porukkaan liittyy mukaan myös useita ToPon vuoden 1978 mestareita. Mestaruusjoukkueeseen kuuluivat pelaajina Heikki Kasko, Juhani Keto, Björn Mecklin, Jarl Mecklin, Anssi Rauramo, Osmo Rekonen, Seppo Rekonen, Ari Risku, Jukka Saloranta, Veli-Pekka Sirola, Jukka Suhonen, Gary Stich ja Alf Strömberg sekä valmentajina Juha Levä ja Kyösti Lehtonen. Joukkueenjohtajana oli legendaarinen Peter Holmström.

Tervetuloa Haagaan pe 13.5. klo 18 alkavaan otteluun. Katsomoon mahtuu ja otteluun on vapaa pääsy.