Hallitus|Valmentajat

Honka avaa A-poikien kauden

6.10.2015

ToPo - Honka la klo 16.20 Mykissä

 

Kuuma paikallisottelu ToPo-Honka aloittaa A-poikien SM-sarjan lauantaina kello 16.20 Munkkiniemen yhteiskoululla. ToPo97 oli viime kaudella hopealla, joten joukkueen tavoite on harvinaisen kirkas.
Heti ensimmäisessä ottelussa on luvassa kiivasta vääntöä, sillä vastassa on ToPo:n ”rakkain vihollinen” eli Honka Espoosta. Lisäpanosta otteluun tuo viime kevät, kun ToPo pudotti ennakkosuosikki Hongan loppuottelusta viime sekunneilla yhden pisteen erolla.
Honka on – niin kuin joka vuosi – vahva yhdistelmä. Juho ja Lasse Gummerus, Jesse Haapanen ja Lauri Lindfors takaavat, että espoolaisten ryhmä on tälläkin kaudella mitalitasoa.
ToPo lähtee kauteen hyvin pitkälti viime kauden yhdistelmällä. Remu Raitanen keskittyy HBA Märskyn peleihin ja Ville Leikas pitää taukoa. Uusina miehinä joukkueeseen ovat tulleet Niko Lindholm Salosta, Niilo Helminen ja Kalle Johansson Helsingin Namikasta sekä paluun tekevä Elmo Innanen. Nikolta ja Kallelta löytyy jopa maajoukkuekokemusta B-poikaikäluokasta.
A-poikien SM-sarja pelataan viime vuotiseen tapaan kaksinkertaisena runkosarjana, jonka neljä parasta pelaa mitaleista.
Karsinnoissa tapahtui pari yllätystä. Mitalijoukkueeksi kaavailtu Ura-Basket Kaarinasta jäi ykkösdivariin, samoin SM-sarjan perusjoukkue Helsingin NMKY. Oman mausteensa munkkiniemeläisittäin sarjaan tuo paikallisotteluiden paluu, sillä SM-sarjassa pelaa myös Munkkiniemen Kisapojat.
Torpan Poikien lisäksi sarjan kärkipäähän voi veikata Karkkilan ja KTP:n Kotkasta, jotka ovat pelanneet erinomaisesti harjoituskauden ottelut. KTP oli lähes samalla kokoonpanolla viime kaudella pronssilla. Honka on aina vahva ja todennäköisesti myös Lahti kärkkyy mitalipeleihin.
Mutta spekulaatiot ovat spekulaatioita. Lauantaina kello 16.20 alkaen päästään seuraamaan tosi kamppailuja.
Lisäinfoa ToPo97:n kaudesta A-poikien alasivustolla.