Hallitus|Valmentajat

ToPon naisjoukkue tähtää takaisin Korisliigaan

11.9.2015

Kaisa Valtakari jatkaa kovin tavoittein ToPo Naisissa

ToPo saavutti päättyneellä kaudella pronssia naisten Korisliigassa, mutta menetti liigapaikan Koripalloliiton liigalisenssikäsittelyssä. Huippukoripalloilun toimintaa halutaan kuitenkin jatkaa myös pääkaupungissa ja uutta vauhtia haetaan nyt divarista – tavoitteena nousu takaisin Korisliigaan. Seura on toistaiseksi tehnyt sopimukset 12 pelaajan kanssa kaudelle 2015-16.

Viime kauden Korisliigan pronssijoukkueesta ToPossa jatkavat Kaisa Valtakari,Hanna Valkeinen, Siiri Ukkonen, Veera Kesänen, Emma Närvä ja Jessi Johansson.

 

ToPon liigajoukkueen kapteeninakin toiminut Valtakari toteaa pre-season-harjoittelun sujuneen hyvin ja treenien olleen monipuolisia ja rankkojakin. "Odotan innolla kauden alkua. Joukkue on monipuolinen ja kuka tahansa voi olla liekeissä. Tavoitteena on olla sarjan paras; sekä joukkue- että yksilötasolla."

 

A-junioreista naisiin siirtyvät Johanna Soikkeli ja Inka Ruponen, jotka ovat harjoitelleet kesän hyvin ja lunastaneet itselleen paikan rotaatiossa.

 

Lisäksi ykkösdivarin viime kauden luottopelaajista jatkavat Satu Leppänen, Mia Tuomisto, Emilia Kukkamäki ja Juuli Piiroinen.

 

"Meillä on loistava kombinaatio kokemusta ja potentiaalia", joukkuetta ensimmäistä kautta valmentava Janne Rauramo toteaa. "Nuorilla pelaajilla on mahdollisuus jokaisissa harjoituksissa haastaa itseään rutinoituneita konkareita vastaan." Rauramo kiiittelee myös joukkuehenkeä ja harjoitusintensiteettiä: "Vaikka kaksi erilaisin tavoittein ollutta joukkuetta nyt jouduttiin yhdistämään, ovat pelaajat olleet tilanteessa kiitettävän joustavia ja fokusoituneita." "Tähtäin on olla takaisin liigassa jo ensi kaudella."

 

Edustusjoukkue pelaa kotiottelunsa Töölön Kisahallissa, mutta kausi aloitetaan poikkeuksellisesti ToPon junioreiden kotiluolassa Munkkiniemen Yhteiskoulussa sunnuntaina 11. lokakuuta. ToPo toivottaa kaikki Helsinkiläiset koripallon ystävät tervetulleiksi kauden starttiin BC Nokiaa vastaan klo 15:30!