Tarinoita ToPon joukkueista EHBT-turnauksesta!

25.8.2015

Mikrotytöt mallikkaasti rivistössä ottelun jälkeen
Janne ja Zdenka jakamassa ohjeita Minitytöille
C-tytöt kilpasarjan vikan ottelun fiiliksissä
A-tytöt ottamassa iisisti otteluiden välissä
Kari ja pojat sotasuunnitelmaa luomassa
C-tytöt korinteko puuhissa

ToPo mukana kauden avausturnauksessa 9 joukkueen voimin.

Torpan junnujoukkueet aloittivat kauden 2015-2016  jykevästi osallistuen EHBT-turnaukseen yhteenstä 9 joukkueella.

Peleistä ei menoa ja meininkiä puuttunut. Myös ToPon kannustusjoukot olivat varmasti turnauksen äänekkäimpiä ja monet vanhemmat pääsivät katsomaan junnujen matsejaan ensimmäistä kertaa Torppa-paidassa!

Tässä joukkueiden tarinoita ja kuvia turnauksesta:

 

A-Pojat:

A-pojat hopealle

Hopea oli jälleen ToPo97:n väri. Viime kausi päättyi ToPo:n yllätyshopeaan A-poiken SM-sarjassa. Tämän kauden avausturnauksessa EHBT:ssä ToPo paransi koko ajan otteitaan, mutta Karkkila oli kaksi kertaa parempi – sekä alkusarjassa että finaalissa. Karkkila hallitsi loppuottelua ja voitti numeroin 54-42 (24-21).

Muut ottelu ToPo voitti. HoNsU Jyväskylästä kaatui 46-35, Lahti 48-40 ja PuHu 62-58. Ottelut olivat tiukkaa vääntöä, joten pojat pääsivät hyvin kilpailutuntumaan kesäharjoittelun jälkeen. Valmennusjohto sai myös selkeän viestin, millä osa-alueilla ja kuinka paljon töitä pitää tehdä ennen syyskuun lopun SM-karsintoja.

ToPo:n pelaajista turnauksen All stars –miehistöön valittiin Henri Kantonen ja Joel Jokinen, jotka olivat turnauksen pistetilastossa jaetulla kolmannella sijalla.

A-poikien kausi jatkuu ensi viikonvaihteessa 27. – 29. elokuuta Viron Rakveren kansainvälisessä turnauksessa.

A-Tytöt

ToPo:n A-tytöt sijoittuivat kuudenneksi kutsusarjassa. Peli oli ajoittain hyvää, mutta ailahtelevaa. Joukkue on saatu vasta elokuun aikana kokoon, eivätkä tytöt tästä syystä ole vielä ehtineet kunnolla treenaamaan joukkueena. SM-karsinnat on reilun kuukauden päästä. Tästä on hyvä jatkaa kohti karsintoja.

C-Pojat:

Uuden valmentajan opeilla turnaukseen lähtenyt C-Poikien joukkue otti turnauksesta tililleen 3 voittoa ja yhden tappion. Kärsitty tappio syntyi harmillisesti paikkaan jossa joukkue jäi 1 pisteen erolla ulos mitalipeleistä. Pojat kuitenkin pelasivat läpi turnauksen mallikkaasti ja koko ajan otteitaan parantaen. Sijoitus oli lopulta 7:s ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevan kauden koitoksia!

C-Tytöt:

Kilpa- sekä Fun-sarjaan osallistuneet C-Tytöt esittivät jälleen hienoja otteita läpi turnauksen ja aiheuttivat vanhemmille sydämen pysähtymisiä tiukoilla otteluilla.

Kilpa-sarjassa Torppa väänsi 4 voittoa ja yhden tappion. C-Poikien malliin tytöt kärsivät ratkaisevassa ottelussa tappion ja jäivät piste-erolla ulos mitalipeleistä. Tuloksena kuitenkin 5:s sija ja rutkasti uutta oppia sekä virtaa kohti syksyn SM-karsintoja.

Fun-sarjassa joukkue otti viimeisessä pelissään turnauksen avausvoiton näytöstyyliin. Vaikka turnauksessa ei voitoilla mässäilty olivat valmentajat todella tyytyväisiä saatuun oppiin. Huikeita yksilösuorituksia löytyi matseista pilvin pimein ja tytöille jäi varmasti paljon pelihaluja ja revansseja syksyn koitoksiin.

MiniPojat:

Mini ja Mikropojat pelasivat viisi vauhdikasta ottelua. Ensimmäinen ottelu Ratiopharm-areenalla pelattiin perjantai-iltana Kouvoja vastaan. Lauantaina vastassa oli HyPo, EBT ja Honka. Viimeinen ottelu pelattiin sunnuntaina KlaNMKY:ta vastaan, jonka ToPo voitti pistein 43-24. Turnaus toimi erinomaisena valmistautumisena syykauden sarjapelejä silmällä pitäen. Valmentaja Kari Vertio luotsasi kaikki 12 poikaa taitavasti ottelusta toiseen, jättäen lämpimän tunteen joukkueen ja tukijoukkojen keskuuteen.

MiniTytöt:

Minityttöjen kausi alkoi tiukoilla otteluilla EHBT 04 Fun sarjassa. Kivaa oli, ja valmentajat Janne ja Amiina pitivät huolen hyvistä ohjeista tilanteeseen kun tilanteeseen. EHBT-turnauksessa kokeiltiin uutta pelitapaa, jossa minitytöt pelasivat isoihin koreihin ja otteluissa nähtiinkin todella vähän koreja, koska korit olivat reippaasti normaalia korkeammalla. Hyvässä porukassa kaikkien osaaminen kehittyi huimaa vauhtia ja  kaikki pääsivät nauttimaan hienoista onnistumisista kentällä!

MikroTytöt -06:

Mikrotyttöjen joukkue pelasi turnauksessa -06 kilpasarjassa saldonaan 1 voitto ja 3 tappiota. Ottelut olivat tiukkoja taistoja ja osa tytöistä vetivät aikamoisen turnausrupeaman kun 2007 syntyneet tytöt pelasivat myös -07 joukkueen pelit. Käykää tsekkaamassa ToPon facebookissa Mikrotyttöjen mahtava voittolaulu!

MikroPojat -07:

Huikea turnaus ToPon nuoremmila Mikropojilta. Otteluista tuli kotiin viemisiksi 3 voittoa ja 2 tappiota. Koutsit Antti Lindholm ja Pekki Taari saivat pojista taistelijansielut esiin ja vastustajat olivat matsista toiseen tiukoilla. Huikeita otteluita ensimmäistä kertaa yhdessä pelanneilta Mikropojilta joista osalle turnauspelit olivat ensimmäisiä ikinä. Wau mitä menoa! :)

MikroTytöt -07:

Torpan nuoremmat Mikrotytöt olivat turnauksessa rautaa! Koutsit Zdenka ja Nora saivat tytöt mahtavaan pelivireeseen ja ottelut olivat mielettömiä jännitysnäytelmiä. Pronssiottelussa tytöt kärsivät kahden pisteen tappion mutta tämä ei hymyjä hyydyttänyt! Huikea meininki tytöillä ja joukkueen vanhemmatkin olisivat saaneet parhaan kannustajan palkinnon jos sellainen olisi turnauksessa jaettu. Hyvä tytöt!!