ToPon 99-pojille kultaa Scania Cupista!

27.4.2011

Upeasti läpi vuoden pelannut 99-poikien joukkue päätti kautensa korkealle arvostetun Scania Cupin voittoon. Tehokkaasti harjoitellut ryhmä pokkasi ansaitut kultamitalit kevään huipennuksessa Södertäljessä. Loppuottelussa kaatui hyvin taistellut ja etevästi valmennettu helsinkiläinen MaSu numeroin 67-26.

ToPon 99-poikien kone vielä hieman yskähteli turnauksen alkuotteluissa, mutta loppupelejä kohden joukkueen männät iskivät sellaista tahtia, jollaista minipojilta harvoin näkee. Joukkueen materiaalin leveys mahdollisti korkean intensiteetin säilyttämisen läpi ottelun ja se oli vastustajille myrkkyä.

Joukkueen pelaajista valittiin turnauksen tähtiviisikkoon Pyry Marttinen ja Miika Heinonen, joka myös valittiin turnauksen Scania Kingiksi. Scania Cupin 30-vuotisen historian aikana muita Scania Kingejä ovat olleet mm. sellaiset Euroopan huippupelaajat kuin Teemu Rannikko, Jon Arnor Stefansson, Maciej Lampe ja ToPon viime kauden kolmostykki Mikko Koivisto. Toivotaan Miikalle ja kaikille muillekin ToPon 99-pojille vastaavanlaista uraa kuin em. pelaajilla.

99-poikien valmennusjohto haluaa kiittää joukkueen vanhempia suuresta avusta turnauksen aikana. Kuljetukset, iltapalat, järjestelyt, keskustelut ja kannustus olivat huippuluokkaa.