A-poikien välierien otteluajat selvillä

23.3.2015

Honka - ToPo la 28.3. klo 14 Honkahalli // ToPo - Honka su 29.3. klo 13.20 MYK // Honka - ToPo ti 31.3. klo 19.30 Honkahallissa (tarvittaessa)

Tosipelit alkavat. ToPo:n A-pojat aloittavat pitkän SM-runkosarjan jälkeen kevään koripallojuhlansa välierillä Honka Akatemiaa vastaan. Ottelut pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Jos ottelusarja menee kolmanteen peliin, se mitellään tiistaina Honkahallissa.

ToPo97 voi lähteä nauttimaan mitalipeleihin, sillä "vuotta nuori" joukkue on jo nyt pelannut yli odotusten. Runkosarjan kolmas tila ja paikka mitalipeleissä oli paljon enemmän kuin syksyllä uskallettiin odottaa.

ToPo lähtee välieriin haastajana, jolla on vain voitettavaa. Ennakkosuosikin paine on espoolaisten harteilla. Lujalla joukkuepelillä Torpalla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet.

Honka voitti molemmat runkosarjan ottelut. Syksyn ottelu Espoossa oli tiukka ja ratkesi vasta aivan lopussa (78-71), vaikka Espoon riveissä pelasivat miesten SM-sarjapelaajat Okko Järvi ja Henri Niemistö. Tammikuun peli oli ToPo:lta tahmeampi, vaikka numerot jäivät kohtuullisiksi 64-53.

Runkosarjan viimeisellä kierroksella sarjassa neljänneksi sijoittunut Kotka yllätti Hongan 109-83. Toki ottelulla ei ollut kummallekaan joukkueelle merkitystä, joten siitä ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä.

Nyt on koripallojuhlan paikka myös katsomossa. Kaikki toposydämiset kannustamaan Munkkiniemen parasta mieskoripalloilua lauantaina klo 14 Honkahalliin ja sunnuntaina klo 13.20 Munkkiniemen yhteiskoululle.